woensdag 10 december 2014

Uitleg energielabel

Het energielabel van je woning laat onder meer zien hoe goed jouw huis geïsoleerd is. Alles over dit energielabel bij kopen, verkopen en huren. Waarom een energielabel ? Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is.


Dat is handig, want een keuze. Wat is de betekenis van energielabels ?

Wat zegt energielabel A over een woning? We zetten het op een rij. Info over energielabel uitleg. Resultaten van zoekmachines! Een energielabel geeft inzicht in hoe zuinig een woning, apparaat, lamp of auto is.


Zo kunnen consumenten gelijk zien of het product of huis zuinig is. Bij vaatwassers vind je een energielabel de classificatie van het energieverbruik. Maar staat er nu eigenlijk precies op dat label.


En belangrijk, wat betekent de.

Zoek uw energielabel Check hier het energielabel van uw woning. Uitleg van het energielabel voor boilers van Boilermarkt. Handig als je een huis gaat kopen of huren. Hoe moet een woningeigenaar zijn.


Fabrikanten hebben het vermogen van stofzuigers de afgelopen jaren alleen maar verder opgeschroefd. Elektrische toestellen dragen een energielabel. Dit label drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen.


Sinds enkele jaren zijn aircosystemen voorzien van een energielabel. Dit is een wettelijke verplichting en is het gevolg van maatregelen die de. Huishoudelijke apparatuur is voorzien van een energielabel.


In de bijlage staat alles beschreven. Op het document staat uitleg waarom uw woning energielabel B verdient en wat u kunt doen om er energielabel A van te maken. Hier vind je een uitgebreide uitleg over de nieuwe energielabels.


Het kiezen van een warmtepomp doormiddel van het energielabel gaat verder dan alleen maar naar de A plus plus kijken. Energielabel voor stofzuigers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts