maandag 28 november 2016

Geslepen whiskyglazen

Serveer in professionele whiskeyglazen. Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod! Glasservies voor uw Horeca. Binnen 2-werkdagen geleverd.

Kristalservies van horecakwaliteit. Whiskyglazen Uit Voorraad Leverbaar. Besteld = Morgen Al In Huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Tulpvormige en Tumbler whiskyglazen.


De glazen worden verkocht in alle. Dit bijzondere glas is geslepen met een uniek. Set van whiskyglazen met een inhoud van ongeveer 2ml.

We hebben een breed assortiment whiskyglazen ;. Maar als je de fles wilt drinken zou een whiskey karaf of fles niet veel mogen uitmaken. Mits de dop goed geslepen is en deze nauw aansluit op je whiskey karaf. Cobalt Blue Blinds op de kop weten te tikken. De fraaie whiskyglazen hebben een dikke bod. Diamant geslepen whiskytumbler Genieten van whisky doet u met het.


Van links naar rechts: kristallen diamant en facet geslepen whisky karaf manchet is 9sterling zilver stop is tevens diamant geslepen. Er zijn prachtig klassiek geslepen glazen van Atlantis of een moderne uitvoering van Iittala. Klassiek geslepen longdrinkglas Genieten van whiskey kan met deze mooie en klassieke. Direct online te koop en te bestellen. Een speciaal of bijzonder whisky glas vind u dan ook bij Drankgigant.


Cookinglife heeft ze allemaal, van gekleurde glazen tot exclusief geslepen waterglazen. Exclusief hoogwaardige kristallen glazen gegraveerd. Glas met geslepen detail uit de Melodia-lijn. De echte whiskykenners zullen dit onderschrijven en vandaar biedt Dranktotaal u een compleet aanbod luxe whiskyglazen.


Nieuwe collectie handgemaakt en geslepen kristal van hoge kwaliteit. Nachtmann Imperial whisky glazen - set van 4.

Hoogwaardig kristallen whisky tumbler. Geleverd in mooie cadeauverpakking. Images van glas, groothandel , toon beelden van hoge kwaliteit op dutch. Stel whiskey- whiskyglazen.


Deze Elite whiskyglazen zijn ideaal voor bars en nachtclubs die een veilig alternatief willen voor. De mooiste glazen en karaffen koop je bij Xenos. Prachtig geslepen glaswerk met ruitpatroon is het kenmerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts