woensdag 3 december 2014

Blond amsterdam mok met naam

Verkrijgbaar in andere Kleuren! Mok met naam en foto bedrukken? Altijd al een uniek Blond item willen hebben? Ook leuk met de naam van je geliefde of je eigen familienaam!


Soepkom met oor ø13cm Romance. Blond Amsterdam maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken.

Kleur je eigen mok in bij Blond - Amsterdam ! Aangezien je gebruik maakt van onze diensten gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons. Met deze cookies kunnen wij het bezoek en winkelen bij de Bijenkorf website. Is je juf binnenkort jarig of heb je gewoon de leukste juf van de wereld?


Beker Meester van het merk Blond Amsterdam. Heb jij de leukste meester? En wil je hem graag een keer in het zonnetje zetten? Verras je meester dan nu met deze leuke.

Voor 23:bestel is morgen thuis! Ontdek ons Zorgvuldig Geselecteerde Aanbod Blond Amsterdam. Een lijn die zich kenmerkt door pasteltinten met grappige illustraties. Vlieg met ons naar New York, drink thee in Londen, ontmoet Manneke Pis in Brussel, shop in Parijs, geniet van de. Zij begonnen jaar geleden met het cre.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Wil jij de blits maken op kantoor met een unieke mok ? Laat één van onze mokken bedrukken met jouw naam , foto of tekst. Lekkere Belgische chocolaatjes, een bos verse bloemen of lekker met een nieuw boek op de bank. In de jaren hiervoor was het vaak een setje met daarin een bordje kommetje.


Naar aanleiding van je informatie verzoek nemen wij binnen werkdagen contact met. Cadeaus met naam Knuffels Speelgoed Eten en. Voor 17:bestel morgen in huis of afhalen in onze winkel in Zaandam.


Dit is duidelijk te zien aan het handschrift van Blond wat je herkent aan de grappige en kleurrijke illustraties met. Naam en tekst artikelen;. Ga maar lekker onderuitzakken met deze Kerst mok gevuld met je favoriete drankje zoals.


Geef je leven kleur met de vrolijke items van Blond Amsterdam.

De kleurrijke en vrolijke mok met gele rand is van aardewerk en. Een mok van porselein met oortjes en een geprint motief. Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden!


Laat een Mok bedrukken met eigen foto!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts