dinsdag 9 december 2014

Stokbrood bakplaat

Een stap-voor-stap recept hoe je een lekker knapperig stokbrood kunt bakken. Meer producten zijn momenteel bij ons en het merk zelf niet op voorraad. Nu in de aanbieding voor € 150. Bereiden: Snij de stokbrood in dikke plakken en leg ze op een bakplaat.


Deze bakplaat heeft opstaande randen van 90° en is ook geschikt voor de diepvries. Meng in een kom de yoghurt met de gesmolten boter en crème fraiche.

Breng dit op smaak met een snufje zout, peper en de paprikapoeder. Bakblikken en bakplaten koopt u online bij XXLhoreca. Kneden wat minder lang gedaan vanwege de spelt. Op een bakplaat gebakken want ik heb geen pizzasteen.


Zelf stokbrood bakken in heel leuk om te doen en nog lekker ook. Verwen jezelf in het weekend en bak je eigen stokbrood. Geef je je kroost graag een stokbrood mee bij de picknick? Leg de strengen op een ingevette stokbroodplaat of op een bakplaat met bakpapier.


Dit stap voor stap recept laat je zien hoe je het deeg plooit, oprolt, laat rijzen en bakt tot een luchtig, krokant Frans stokbrood.

Het mooiste resultaat krijg je met een vorm voor stokbrood , maar het kan ook op een gewone bakplaat ,. Leg het stokbrood op een bakplaat bekleed met bakpapier. Hou flink wat ruimte tussen de stokbroden in en trek het bakpapier een stukje omhoog,. Met het recept van dit stokbrood tover jij in een handomdraai super snel een voedzaam broodje op tafel.


Bekleed een bakplaat met bakpapier. De bakplaat is voorzien van vier opstaande randen van 45°. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de broden gedurende min.


Leg de stokbroden op een bakplaat bekleed met bakpapier, trek het bakpapier tussen de stokbroden omhoog,. Vandaag op mijn blog het gemakkelijke maar ontzettende lekkere recept voor gevuld stokbrood met. Zet de stokbroden op de bakplaat en bak ze gaar in ongeveer 20. Snijd het brood in plakjes van centimeter dik en leg ze op een bakplaat of Ovenschaal.


Stokbrood hoort wat mij betreft ook. Dit gevulde stokbrood met brie kan eigenlijk altijd. Haal de bakplaat uit de oven, garneer het stokbrood eventueel met wat verse peterselie en uitserveren maar!


Snijd het stokbrood in drieën en daarna door de lengte doormidden (of ander gewenst formaat). Bakplaat gas online kopen bij HorecaRama. Bekijk hier ons professionele bakplaten gas.


Ook showroom Levertijd vanaf uur 5- korting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts