woensdag 10 december 2014

Gereedschapswagen 7 laden

HBM Machines zijn binnengekomen. Voor 23:besteld = Morgen in huis! Koop je gereedschapswagen nu online bij PowerplusTools. De webshop voor uw hobby. Kleur roo tevens in het zwart leverbaar.


Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop.

Eenvoudig online bestellen. Inlages zijn gemaakt van hard kunststof. Gereedschapswagen met laden met foam inleg voor je gereedschap.


Kraftwerk gereedschapswagen met laden waarvan laden gevuld met een 308-delig gereedschapsset. Zeer degelijke gereedschapswagen met laden. Tevens in het zwart leverbaar.


Quick lock functie op alle laden. Ruime keuze gereedschapswagens.

In kleuren beschikbaar. Professionele kwaliteit voorzien van robuuste wielen waarvan vast en zwenk met rem. Sterke gereedschapskar op wielen waarvan zwenkwielen en geremd.


Deze gereedschapswagen is. Vandaag besteld = Volgende werkdag. De gereedschapswagen van Beta mét omvalbeveiliging. Er kan slechts lade tegelijkertijd geopend worden, waardoor de wagen niet kan omvallen, omdat het gewicht zich.


Praktische rode gereedschapswagen - Vervaardigd uit hoogwaardig metaal - Voorzien van zwenkwielen, waarvan met rem. In diverse merken verkrijgbaar! Beta professionele gereedschapswagen met laden en keuze uit kleuren. Kraftmeister gereedschapswagen met laden - zwart.


De geleiders van de laden zijn kogelgelagerd en de. Zowel het gereedschap, als de gereedschapswagen is van hoogwaardige kwa. Totaal laden , waarvan - lage laden - hoge laden reguliere laden (afm.


5x 3x mm) hoge laden (afm. 5x 3x 1mm) Met handgreep aan de zijkant. Gratis retour en jaar garantie. Bevat een anti-omval systeem. Het gereedschap, maar ook de gereedschapskar is van hoogwaardige TOP kwaliteit.


Alle gereedschapstukken zi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts