dinsdag 30 december 2014

Koffie informatie

Bestel in de officiële illy shop. Geniet thuis als in de koffiebar. In koffie zit gelukkig maar een klein beetje caffeïne,.


Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media,. Als je echt ALLES over koffie wilt weten, klik dan nu hier.

Dit is de site met de meeste informatie over koffie. Achtergrond informatie over koffie. Een volwassene heeft gemiddeld liter per dag aan dranken nodig. De Italiaanse koffie is wereldberoemd.


Je kunt hem niet alleen drinken als espresso of cappuccino, maar er is ook een caffè ristretto, lungo of doppio. Koffie zonder suiker en melk bevat. Herkomst van koffie : Rond de herkomst en ontdekking van de koffie worden mooie verhalen verteld.


Vele mythen en sagen over de herkomst gaan rond.

Wij vertegenwoordigen de Nederlandse koffie en thee sector. Informatie over de geschiedenis van koffie. Veel mensen drinken het om wakker te blijven. Daarna doe je de gemalen.


Dat betekent dat wij rekening moeten houd met de brandtij. De koffie wordt vers, op bestelling gebrand. Schenk de lekkerste en beste koffie met luxe kwaliteit in uw bedrijf of voor uw gasten. Neem contact op en probeer het nu! Cafeïne is een stof die van nature voorkomt in koffie , en in kleinere hoeveelheden ook in thee.


Ook energiedrankjes, cola en chocolademelk bevatten cafeïne. Er zijn erg veel koffiesoorten, er wordt ook wel eens gezegd dat koffiesoorten onuitputtelijk zijn. Er zijn namelijk erg veel varianten, iedereen drinkt koffie op.


Ineens werd het mogelijk om slechts één kopje koffie per keer te zetten en kon iedereen z’n eigen favoriete koffiepadvariant kiezen! Deze koffieautomaten verwarmen het water en zorgen voor druk voor het persen van water door de koffie. Voor meer informatie over deze halfautomaat koffiemachines. Oude koffiemolen,ken je ze nog?


Toen werd koffie voor het eerst vanuit het land van herkomst Ethiopië in Arabië geïmporteerd.

Duurzame koffie in Nederland is nog een lange weg. Citroencake met chocoladeglazuur. Meerwaarde voor bedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts