donderdag 25 december 2014

Glazen pot op voet

Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30!


Groot assortiment van klein tot groot. Vind de beste selectie glazen pot op voet fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit glazen pot op voet voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Voorraadpot koekjespot op voet glas met deksel rond. De voorraadpot is gemaakt van glas. De pot heeft een doorsnede van 9cm en is maar liefst 42cm lang. De Candy jar Berlin is een hoge smalle glazen snoeppot op voet en met deksel. Geweldig op een candy bar, sweet table.


Info over glazen vaas op voet. Resultaten van zoekmachines!

Mooie glazen voorraadpot op voet. De pot is handgeblazen en staat stabiel op zijn plek. Gebruik deze wijn en waterglazen zonder voet tijdens een chique diner. Goed voor de dag komen op je feestje kan met de mooie glazen van Xenos. Op iedere snoeppot kan uw eigen logo komen te staan.


Standaard bedrukken we direct op het glas dmv glasinkt. Indien gewenst kunnen we ook met een stickerbedrukking. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Wil je je sweet table een luxe uitstraling geven.


Deze glazen confituren pot is geschikt voor het bewaren van. Wil je bijvoorbeeld een kleine glazen pot om kruiden in te bewaren of ben je op zoek naar. Grijs metalen bloempot op voet.


Grote glazen pot met deksel,. Je zocht naar: glazen voet ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte,.

Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Bekijk de categorie glazen op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


Glazen vaas op voet SwansboroughVintage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts