dinsdag 1 september 2015

Zelfroerende mok

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. CookCo: dé Online kookwinkel van Nederland. Bestel voor 22u morgen in huis! Mokzalf van alle merken op beslist.


Met één druk op de knop is je koffie geroerd!

Hij heeft alleen een paar batterijen nodig. Wordt zelfs geleverd met een deksel! De Lazy Man mok is, de naam zegt het al, speciaal voor mensen die liever lui dan moe zijn en dus al helemaal geen zin hebben om hun thee of koffie te roeren. Zelfroerende Mok kopen doe je online bij MyXLshop. Groot assortiment met 30.


De zelfroerende mok roert alles zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Een lepel is daarom niet nodig! In de videoserie Prul of Praal?

Deze week: de zelfroerende mok. Last van een lamme arm na het roeren van je zoveelste kopje koffie? Met deze zelfroerende mok heb je daar nooit meer last van! De ochtend is al zwaar genoeg!


Waarom zou je het leven moeilijker maken dan nodig is door zelf je koffie of thee te roeren? Met onze zelfroerende mok hoef je niet. Darth Vader gebruikt zeker geen andere beker dan deze zelfroerende mok ! Want alleen deze beker met het citaat „The force is strong with this one“ is goed genoeg. Bekijk onze uitgebreide collectie Mokken. Op zoek naar mokken en bekers?


Gratis verzending vanaf € 30! Je giet er warme melk in en laat de beker roeren. De Self Stirring Mug ( zelf roerende mok ) is een simpel en misschien een beetje raar apparaatje. Te lui om ook maar de suiker door je koffie te roeren? De mok , voor de luie mensen onder ons!


Maak je koffie zoals je hem zelf wilt, druk op het gele knopje, en de mok zal je koffie automatisch roeren!

Het is een fantastische en praktische mok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts