dinsdag 29 september 2015

Pulltaps kurkentrekker

Pulltaps Colour Purple Corkscrew €20. The original double hinged wine key for professionals, sommeliers and wine lovers. Unbeatable quality price, made of metal with different finishes in color or metal. A professional double-hinged waiter’s corkscrew from the company that invented them (Pulltex).


De pulltaps , oftewel de tweetrapskurkentrekker, wint aan populariteit. Het is een kurkentrekker die lijkt op het kelnersmes, maar waarbij de kurk in twee stappen.

Met het dubbele hevelsysteem van deze wijnopener haalt u zelfs de moeilijkste kurk eruit. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Vertaa ja löydä viinipullonavaajat näppärästi.


Het heft is vervaardigd uit gestanst staal, verstevigd met een kunststof kern. Het dubbele hevelsysteem is evenals de spiraal vervaardigd uit RVS. De spiraal is voorzien van een teflon coating, waardoor u de spiraal gemakkelijk in de kurk draait zonder dat deze afbreekt. Vanaf € gratis verzending.


Kurkentrekkers bestel je nu online bij Kookpunt. Het kelnermes, de pulltaps oftewel tweetrapskurkentrekker, de vleugelkurkentrekker, de screwpull,.

Deze kurkentrekker is voorzien van een dubbel hefsysteem, waarmee je elke fles eenvoudig in twee stappen ontkurkt. De kurkentrekker is voorzien van een. De goedkoopste groothandel van heel Nederland! Info over pulltex kurkentrekker.


Resultaten van zoekmachines! Deze methode maakt deze kurkentrekker sneller en absoluut uniek. De gepatenteerde capsulesnijder. Colruyt pulltap`s kurkentrekker met dubbel hefboomsysteem van het merk Huismerk - Colruyt is beschikbaar bij Colruyt voor de prijs van €6. Dit is een trap sommeliermes.


Daardoor voelt hij zwaar aan en heeft hij een prachtige uitstraling. Een goede kurkentrekker hoeft namelijk niet duur te zijn. Welke kurkentrekker is de beste?


Er zijn vele verschillende modellen op de markt. Daarnaast bieden wij een handige kurkentrekker in tafelmodel,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts