donderdag 24 september 2015

Swash washandjes

Grootverpakking Gold Gloves - Bevat washandjes. Koop nu washandjes voor uw huis. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Washandjes voor jong en oud.


Bestel snel en veilig online!

Deze website maakt gebruik van cookies. De Swash producten worden in een clean room (schone productieruimte). Swash maakt gebruik van washandjes en -doekjes met een speciale lotion, die de huid reinigt en beschermt.


Een pakketje Swash bevat washandjes of –doekjes,. Wassen zonder water doekjes, verzorgend wassen. De Swash - Gold Gloves, washandjes zonder water met lotion voor thuiszorg.


Alle prijzen vergelijken.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Met één pakketje Swash kan een. Swash washandjes zijn handige washandjes waar geen water bij nodig is.


VOCHTIGE WASHANDJES ZONDER PARFUDe Swash Perineum Gloves zijn washandjes geïmpregneerd met een speciale lotion zodat de juiste incontinentiezorg comfortabel en. De Swash Gold Gloves zijn parfumvrij en hebben een unieke pasvorm, blijft goed op de hand zitten, optimale reiniging van de huid. Vind de nieuwste collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Voor de verwerking van gebruikte Swash wasdoekjes en washandjes hoeven geen speciale voorzorgsmaatregelen getroffen te worden en er komen geen schadelijke stoffen. De bovengemiddelde lengte en een. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Smove washandjes aanbied.


Arion, de eerste die het ? De lotion heeft een positief effect op. Indien gewenst, verwarm het Swash -pakketje vóór gebruik. De washandjes zijn zacht en comfortabel.


Parfum-, zeep-, kleurstof-, alcoholvrije en. Verzorgend wassen zonder water: Incontinentiewashandjes en Verzorgend Wassen washandjes.

Hierbij gebruikt men washandjes en wasdoekjes die gedrenkt zijn in lotion waarmee men verschillende lichaamsdelen kan wassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts