donderdag 3 september 2015

Vascobelo koffie

Vascobelo : Subtiele zachtheid uit België. Alle Soorten koffiebonen. Dé edel koffie uit Padova. Meer dan verschillende merken. Italiaanse gemalen koffie. Bestel in de officiële illy shop.

Geniet thuis als in de koffiebar. Koffie voor thuis, kantoor en gastronomie. Aangesloten bij Thuiswinkel. Van de zorgvuldige selectie van koffieplantages tot aan de bereiding op de perfecte. Neem de tijd en geniet van een goede kop koffie of thee.


Ben jij opzoek naar een goede kop koffie in een trendy, maar gezellige setting? Deze koffie heeft een ongekende zachtheid. Een zintuiglijk genot, gecreëerd met een mooi balans van subtiele aroma’s.

De rijke body spreidt een smakenpallet ten. Een mooi ingerichte bar met heerlijke koffie. Met de koffie die je van ze gewend bent, én een binnentuin. Cold brew coffee , biologische huisgebrande koffiebonen en retro filterkoffie: Amsterdam zit vol met fijne koffietentjes,.


Behalve de bekende chocolade, bier en frieten, is het de Belgen ook gelukt om een uitstekende koffie te ontwikkelen. Our Mission: Helping professionals getting. The Coffee Connection Er is een passende koffie voor iedere horeca-beleving.


Als ondernemer is het dus zaak de juiste koffie te vinden. De smaak van Kopi Luwak is uniek en sensationeel. Koop dit product bij Luxury For Men: dé lifestyle shop met een selectie exclusieve producten en cadeaus. Elke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad.


Join LinkedIn today for free. In onze dagelijkse rubriek Open lees je erover. Het is een beleving die verder gaat dan dat ene kopje koffie.


From coffee machines to corporate hospitality and events MTJC cater for every need.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts