maandag 28 september 2015

Hobstar tumbler

Dit bijzondere glas is geslepen met een inspirerend patroon. Geschikt voor het serveren van water, frisdrank, cocktails of whiskey. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Glas L mooi gevonden op fonQ Vóór 23:besteld? Het glas is te gebruiken voor o.

Hoogwaardig glas in een zware kwaliteit daardoor extra duurzaam en minder breekbaar. Gratis dezelfde dag bezorging in Amsterdam - Ook bezorging in Nederland. Besteleenheid Per stuks te bestellen. Retourneren Wij brengen geen schoonmaakkosten in rekening. Bij het glaswerk kunt u kosteloos.


Shop now at LuxuryForMen. Bij Horeca Winkels betaal je nooit te veel. Vertrouwde service en snelle levering. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.

Een deel van de collectie bevat een gouden randje op het glas. Hobstar longdrinkglas cl. You searched for: hobstar tumblers! Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. Dit stijlvolle glas heeft een geslepen ‘kristallen’ tekening die het glas een vintage uitstraling geeft.


Deze website maakt gebruikt van cookies ter ondersteuning van functionaliteiten ten behoeve van onze webshop. Heerlijk stoer, zoals in Mad Men en Scarface. De glazen zijn vaatwasmachinebestendig en geschikt. Water Tumbler : Material. Hekeltje Verhuur voor party en event en tentenverhuur.


Voor elk evenement kunnen wij een compleet pakket leveren. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. We aten en dronken op verschillende plaatsen maar onze gin tonics werden steeds. Heuvel Horeca is de horecaleverancier pur sang.


Van koffieautomaten tot keukenbenodigdheden. In onze webshop heeft u de keuze. Dit model is vervaardigd uit hoogwaardig glas. Niet voor niets het nummer tafelglaswerkbedrijf in Amerika.

Sehr geeignet für das Servieren von Wasser, Getränke, Cocktails oder Whiskey.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts