dinsdag 7 oktober 2014

Zilveren tabaksdoos

Vind zilveren tabaksdoos op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Prachtige antieke zilveren tabaksdoos gemaakt in de 18e eeuw. De deksel met een fraai gesneden bijbelse voorstelling in parelmoer,. Zilveren Tabaksdoos Schoonhoven mr.


Vertoont de sporen van gebruik, welke bij.

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam. Een zilveren tabaksdoos , het eerste schilderboekje van Jan Cremer, een make-up tafel en een klokkenstel. Vervaardigd door Cornelis Monteban in Schoonhoven. De tabaksdoos verkeert in zeer goede staat.


Info over zilveren tabaksdoos. Resultaten van zoekmachines! De binnenkant met gegraveerd eigenaarsinitialen.

Beste Forumleden, begin dit jaar heb ik een prachtige zilveren tabaksdoos mogen vinden. Daarnaast bleef voor de rijken de zilveren tabaksdoos in productie, die qua vorm en decoratie veel overeenkomst met de koperen doos heeft,. Vind de beste selectie zilveren tabaksdoos fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit zilveren tabaksdoos voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een zware zilveren tabaksdoos in tijdloos design en in een prachtige staat. Geheel gladgepolijst met een subtiele gravering aan de randen.


Mooi gekeurd en voorzien. Leidse 18de eeuwse zilveren tabaksdoos van Jan Willem Vergauw. Bekijk deze uitzending van Van onschatbare waarde van Januari.


Al bijna 3jaar worden tabaksdozen verzameld. Toch is er weinig gepubliceerd over deze fascinerende. Isenlohner koperen tabaksdoos ca.


Zeer fraaie en zeldzame antieke zilveren tabaksdoos met fijne graveringen van schepen in haven van Batavia en onderzijde Haven stad met schepen Cabo d. Things Of Beauty Are A Joy For Ever…. Dit boek behandelt een bijzondere Nederlandse privécollectie met vele (kunst)historische hoogtepunten. Het raadsel van de zilveren tabaksdoos Verhalenwedstrijd over een Sluziger daad van verzet, 2jaar geleden, tegen de Franse overheersing Inhoudsopgave: Persbericht. In het Stadhuis in Middelburg taxeert expert Laurens Hesselink een atlas, expert Martijn Akkerman twee clips en expert Emiel Aardewerk een zilveren tabaksdoos. Deksel en bodem doos van parelmoer.


Museum Rotterdam is een pronkstuk rijker.

De zilveren tabaksdoos van stadssecretaris Jacob van Belle uit de achttiende eeuw is vanaf september in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts