vrijdag 10 oktober 2014

Vrieskist schuifdeksel

High service, Low pricing! De grootste collectie vrieskasten! Een vrieskist met glazen schuifdeksel is een ideaal vriessysteem voor de horeca wanneer zelfbediening van toepassing is. Vrieskasten tegen de laagste prijzen.


Dankzij deze glazen schuifdeksel wordt het. Verschillende soorten koelkisten en diepvrieskisten.

Met glasdeksels, klapdeksels of schuifdeksels , wij hebben alle soorten in voorraad. Wilt U een kist voor een zeer. Vestfrost IKG 2Display vrieskist.


Deze professionele vriezer met glazen schuifdeksel heeft een inhoud van 2liter. Zoekt u een grote of kleine vrieskist Horeca world heeft ze in alle formaten direct uit voorraad leverbaar. Bestel snel u heeft hem binnen uur in huis.


Glasdeksel vrieskisten van ELCOLD met vlakke glazen schuifdeksels zijn uitermate geschikt voor de presentatie en verkoop van ijsjes en andere diepvries impulsartikelen. In dat geval is een vrieskist met schuifdeksel van glas en met gepersonaliseerde branding mogelijkheden namelijk ideaal! Heeft u uw wensen goed op een rijtje?

Daarnaast is er een vrieskist in ons assortiment beschikbaar met een. Betaal nooit meer teveel. Liebherr vrieskisten met schuifdeksel vind je bij HorecaTraders. Vandaag Bestellen = Morgen uw vrieskist in huis.


Deze display vrieskist heeft een inhoud van 5liter. De vrieskist heeft wielen waardoor transporteren eenvoudig is. Dit model heeft glazen schuifdeksel waardoor. Info over vrieskist met schuifdeksel. Resultaten van zoekmachines!


Ben je op zoek naar een vriezer? Lees op de MediaMarkt vriezer-adviespagina waar je op moet letten. Kies een vrieskast , vrieskist , tafelmodel-vriezer, of mini-vriezers. Tefcold diepvrieskist met glazen schuifdeksel 1liter. Bij stroomuitval hebben de producten nog een bewaartijd van uur.


U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Zoek jij een nieuwe vrieskist ? Vergelijk alle diepvrieskisten op merk, specificaties, reviews en prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts