dinsdag 21 oktober 2014

Vrijwilligerswerk voorhout

Vrijwilligerswerk is leuk, waardevol, dankbaar en nuttig. Je ontmoet nieuwe mensen. Jij inspireert andere en andere mensen inspireren jou weer. Bekijk al het vrijwilligerswerk aanbod in Voorhout. Ben jij de vrijwilliger voor deze vacatures?


Ook jij hebt een talent dat wij in kunnen zetten.

Of je nu handig bent met computers, goed met ouderen om kan gaan, graag auto rijdt,. In een mooi, nieuw gebouw aan de Kerkweg in Voorhout , midden in het centrum, staat verpleeghuis ActiVite AgnesStaete. Vragen over vrijwilligerswerk ? Wij heten u van harte welkom op de vernieuwde website van de Zonnebloem afdeling Voorhout.


Op deze website kunt u informatie vinden over de activiteiten die wij. Overzicht van alle openstaande vacatures. Gerto, Park Overbosch en Bolero zijn drie woonzorglocaties van Marente, gevestigd in Voorhout.


Welzijn Teylingen heeft als doel om het welzijn van de inwoners van Sassenheim, Voorhout en Warmond te vergroten.

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk ,. De bibliotheek zoekt op dit moment gastheren en gastvrouwen voor de vestigingen in Noordwijk, Sassenheim, Voorhout en Warmond. Coördinator vrijwilligersdiensten Annemieke Kloet helpt u graag! Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk ! Bent u op zoek naar een vrijwilligersvacature in Zuid-Holland? Bekijk hieronder een overzicht van vacaturebanken in de regio Zuid-Holland. Info over vrijwilligerswerk teylingen.


Resultaten van zoekmachines! Match richt zich daarbij op pijlers: verbinden – waarderen – opleiden. Op elke locatie vinden we samen vrijwilligerswerk dat bij jou past. Berkhout (Lisse) Bernardus (Sassenheim) Bolero ( Voorhout ) De Wilbert (Katwijk). De hulp van vrijwilligers is belangrijk om onze bewoners optimaal van het leven te laten genieten!


Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Wil jij met jouw kwaliteiten iets doen bij Klein Voorhout ? Dan willen wij graag met jou in gesprek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts