maandag 6 oktober 2014

Luxe flesopener

Serviesgoed voor de Laagste Prijs. Alle Topmerken op Choozen. Zoek je een leuk en nuttig cadeau? En weet je niet wat je moet kopen?


Kijk niet verder en bestel deze handige en stijlvol gegraveerde chrome flesopener.

Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Flesopener luxe chroom € € 99. Om een flesje met metalen dopje open te kunnen maken, heb je altijd een flesopener.


Luxe flessenopeners met logo. Snelle verwerking en levering van de order. Vrijblijvende offerte en digitaal voorbeeld. Goedkope flesopeners met logo, luxe wijnsets als relatiegeschenk.


Van voordelige giveaways tot luxe cadeaus.

Open de weg naar succes met de bedrukte flesopener. Kurkentrekker en flesopener bedrukt of gegraveerd met logo, tekst of opdruk. Dat zal goed in de smaak vallen bij jouw relaties!


Ons aanbod bestaat uit vele openers van verschillende. Van een eenvoudige flesopener om weg te geven tot een luxere flesopener set of premium flesopener voor uw klanten of medewerkers. En voor al onze klanten die een flesopener graag een bieropener noemen en hebben wij ook een ruime keuze binnen het. Bestel deze flesopener deluxe online of bekijk meer flesopeners als giveaway op MultiGift. Kies een flesopener naar wens uit ons assortiment en wij kunnen de flesopener bedrukken of graveren.


Kies dan voor deze kurkentrekker: stijlvol, compact en praktisch. Houten wijnset bamboe € 350. Zoekt u een mooie degelijke flesopener. Maxx delige luxe wijnopener kurkentrekker set Genieten van een glaasje wijn? In deze luxe doos vind je alles.


Uw reclame brengen wij middels een lasergravure aan. Sleutelhangers flesopener bedrukken met logo en tekst. Topkwaliteit relatiegeschenken. Custom made flesopeners ook mogelijk: creëer uw unieke flesopener !

Populair relatiegeschenk. Geef uw relaties een functioneel en origineel relatiegeschenk. Laat uw flesopener bedrukken met uw logo en werk aan uw naamsbekendheid.


Kies dus snel voor een kelnersmes graveren of een kurkentrekker graveren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts