vrijdag 17 oktober 2014

Verpleegstersschort

Schort van wit katoen met één steekzak en lange schouderbanden, uniform verpleegster. Info over verpleegstersschort. Resultaten van zoekmachines!


Drie witte katoenen verpleegstersschorten (A-C) met geplisseerd front waaraan de schouderbanden bevestigd zijn, aan de achterzijde knoopsluiting. Ontvang binnen dag een offerte voor het.

Vergelijk speelhoeken, o. Bestel direct online voor de laagste prijzen! Onmisbaar in elke verkleedkist is de zusteroutfit. Zelf een zusterschort maken is een eitje met deze omschrijving van Cieleke.


Tweedehands en nieuwe dameskleding, schoenen, jurken, tops en meer aangeboden en gezocht op Marktplaats. Koop en verkoop dameskleding, tegen aantrekkelijke prijzen! Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken om o.

Ontdek de grootste online catalogus voor je unieke verkleedfeest, Halloween en Carnaval. Misschien was dit wel een verpleegstersschort. Mooi oud wit brocante verpleegstersschort met zakken en knoopsgaten aan de banden en het schort.


Om te dragen, maar ook leuk als decoratie in de landelijke woning. Verpleegstersschort van echte uniformen-stof. Met een zakje en striklintjes.


Erbij hoort een kapje dat sluit met klittenband. Deze verkleedkleding kun. Sluiting middenachter door twee knopen en knoopsgaten. Wielinga vakkleding Eindhoven 20e.


Snelle verzending ★ TOP Kwaliteit! De eerste uniformen waren afgeleid van de nonnenkledij. Het verpleeguniform bestaat al vrij lang. Koop of Verkoop schort op Marktplaats.


Jij bent helemaal klaar voor carnaval of ander feest met de verkleedkleding van Bart Smit! Spider-Man, Mega Mindy, piraat of prinses.

Schrijf je gratis in en start met dating!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts