woensdag 1 augustus 2018

Zorgwinkel wassenaar

Topkwaliteit Zorghulpmiddelen. Bestel, huur óf leen eenvoudig online. Daarnaast zijn er uitleenpunten. Ruim assortiment Zorghulpmiddelen. Van krukken tot toiletverhogers.


Alle benodigde thuiszorgartikelen. Geen tijd om langs te komen? Start Your Next Trip Today. Info over zorgwinkel wassenaar. Resultaten van zoekmachines!


De Gezondheid en Zorgwinkel is er voor vragen over gezondhei welzijn en veilighei hulpmiddelen en verpleegartikelen. U vindt hier meer informatie. Vegro winkels kunt u onderscheiden in twee verschillende typen winkels. ActiVite maakt gebruik van cookies om de website beter te laten functioneren en het webbezoek bij te houden. Dagen Bedenktijd Gratis Retourneren Beste Prijs Garantie!


Wassenaar ( km) Klik hier voor meer. Thuiszorgwinkel Voorburg Koningin Julianalaan JL Voorburg Tel. Een sta-op stoel zorgt ervoor dat u makkelijker kunt opstaan uit uw stoel.


Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en. Zorg en Zekerheid staat voor persoonlijk contact. Heeft u een vraag, tip of klacht? Kom dan gerust langs in onze winkels. Wij willen graag dat u gewoon uzelf kunt zijn, terwijl u de allerbeste zorg ontvangt.


Van Oegstgeest tot Leiderdorp en van Rijnsburg tot Leiden, onze medewerkers. De Luifelbaan in Leiden: veelzijdig winkelgebied in een oud stadsdeel, uitstekend bereikbaar met altijd een parkeerplaats voor de deur. Evean biedt specialistische verpleging, verzorging en thuiszorg in Noord-Holland.


Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn van weken. Zorgeloos en veilig eropuit. Ontdek alle mogelijkheden als het gaat om mobiliteit, wonen en hulpmiddelen. Een afspraak maken is niet nodig;.


Bij Sophia Revalidatie zetten wij ons in voor onze patiënten: kinderen, jongeren, en volwassenen die medische specialistische revalidatiezorg nodig hebben. Leef uw leven zoals u dat wilt. Zelfstandig waar dat kan en met hulp van Marente waar dat nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts