maandag 20 augustus 2018

Potato twister maken

Laat je inspireren door onze Twister collectie. Eerst passen, achteraf betalen! Bovendien staan ze in een handomdraai op tafel. Een aardappel twister , ook wel bekend als de potato tornado, aardappel spiraal of spirello is een gefrituurde en als een spiraal gedraaide aardappel op een stokje.


Deze heerlijke snack is super makkelijk te maken en een prima snack voor ’s avonds op de bank. De aardappel twisters zijn een stuk gezonder dan bijvoorbeeld een zak.

Van de week liet ik jullie al zien hoe je zelf heerlijke potato twisters kunt maken en hiermee behoorlijk wat geld kunt uitsparen. Een handige manier om een heerlijke snack voor kinderen en volwassenen te maken , ook leuk voor kinderfeestjes. Wil je toch iets makkelijks en feestelijks op tafel toveren tijdens de naderende feestdagen dan zijn deze aardappel twisters zeker. Potato twister kun je nòg.


Duw het mesje in een aardappel 2. Steek een satéstokje door het gaatje. Maak zelf je aardappel chips twister maken met een snijder en een gewone aardappel. Frituur de aardappeltwister en doe er kruiden op.

Handig product voor het maken van een potato twister. Makkelijk in gebruik en niet duur. Enige minpunt, na keer gebruiken al den scheurtje in het product. Maar, wist je dat je dit ook zelf kan maken ? En dat dit ook heel leuk is voor kinderen die niet zo weg zijn van aardappel? Aardappel twister zelf maken - funky-kitchen.


De lekkerste chips aardappel twister van Nederland. Twister maken , sprayen met olie, minuten op 1graden. A fun and exciting new way of preparing fried potatoes ! Als je deze dan frituurt in kokosolie heb je de gezonde versie. Ik heb geprobeerd om de potato twister in de oven klaar te maken , dit vond ik helaas geen succes.


Wij maken graag een afspraak bij u op locatie of bij ons op ons kantoor in Tonden. Groothandel potato twister uit Goedkope potato twister Loten, Koop van Betrouwbare potato twister Groothandelaars. Hoe maak je aardappel twisters ? Mijn kinderen maken mij af en toe hartstikke dol!


Maar met deze handige trucs is dat verleden tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts