vrijdag 3 augustus 2018

Borden met vakjes

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Naar beneden gelopen om de eerste kan koffie van vandaag aan te zetten, valt mijn oog op een partij afgespoeld serviesgoed.

Info over borden met vakjes. Resultaten van zoekmachines! Door de vakjes kan het eten gescheiden worden. Handig compartiment bord voor je kleintje met stipjes in het lichtblauw van Done by Deer. Leuk melamine bord van Babar met vakjes om het eten te scheiden.


Dek de tafel extra mooi met de keramieken en porseleinen borden van Xenos. Van dinerborden tot ontbijtborden, maar ook gebaksbordjes en soepborden. Dit heerlijke retro bord is bedekt met.

Smullen en smaken wordt eens zo leuk als je je kleintje dit leuk SkipHop bord voorzet. Het heeft leuke vakjes en een. Dit bord met opstaande rand en vakken is ideaal om het eten gescheiden te houden. Het zijn bijzondere borden die de Franse ontwerper Ariane Prin heeft bedacht.


Bord met opstaande rand en vakken. In de borden is namelijk speciaal ruimte gemaakt voor sausjes. Dit rvs bord met vakken is erg handig voor op een picknick, barbecue, feestje, camping of thuis. Handig bord met vakjes van duurzaam en voedselveilig siliconen. Dankzij de vakken in dit bordje , krijgt je kindje steeds de juiste hoeveelheid vlees, groentjes en patatjes binnen.


Aangepast vakkenbord van Freedom Dinnerware met sterke anstislip onderkant. Bord en onderkant worden samen geleverd. Snackschaal vierkant van kunststof. In de vakjes kunt u eenvoudig verschillende snacks serveren met bord.


Deze snackschaal heeft een afmeting van ca. Dit OXO Tot bord met vakjes is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Bordje met vakjes Colourful creatures 4- vaks bordje met prachtige print.

Het bordje is uitgerust met antislip bodem, afneembare rand en wordt geleverd. Leuk roze Happy Dots vakjesbord van Done by Deer met vrolijke stippen. Op dit kinderbord met vakjes kun je het eten fijn gescheiden houden, precies zoals de kleine.


Heb je al een basic servies in een effen kleur? Ga dan voor borden met een motiefje, dat kan een basisservies goed hebben en maakt een gedekte tafel net wat speelser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts