woensdag 15 augustus 2018

Broodtrommel met koeling

Diverse modellen direct leverbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct. Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Gekoelde broodtrommels met los koelelement.

Hou je boterhammen, beleg en andere verse waar lekker koel. Frozzypack lunchbox is een broodtrommel die zorgt dat je brood vers en koel blijft. Met de geïntegreerde koeling in de deksel zorgt de Frozzypack ervoor dat. Frozzypack broodtrommel is een lunchbox die zorgt dat je brood vers en koel blijft. Nu heb ik wat zitten zoeken en kom ik die broodtrommels tegen met een koelelement in de deksel.


Ik weet niet of dat door koeling minder wordt. Leg de deksel uur in de vriezer voor het langste koeleffect.

Deze leuke broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal boterhammen en heeft een verdeelvakje met vorkje. De Campus broodtrommel midi. Dit is de beste broodtrommel. Kies voor een broodtrommel met schuifdeksel zodat hij makkelijk onder of in een kastje geplaatst kan worden. Lunchbox to go met koelelement.


Handige lunchbox om mee te nemen naar je werk. Je eten blijft lekker koel dankzij het koelelement. Zelf een mooie drinkbeker, broodtrommel of schoolbeker ontwerpen en direct online bestellen? Kookartikelen op Choozen.


Bekijk Broodtrommels voor het nieuwe schooljaar. Onmisbaar in de schooltas! Met de broodtrommel in koelkast-design en haar praktische binnenkant blijft de lunch in ieder geval heel (en smakelijk). Rustieke houten broodtrommel met.


U zoekt een Broodtrommel met koeltas? Bestel uw Broodtrommel met koeltas relatiegeschenk met bedrukking direct online tegen de scherpste prijs. Deze Brabantia Broodtrommel met Schuifdeksel is ideaal voor het vers houden van je brood.

Ben jij op zoek naar een wel heel originele broodtrommel ? Maak hier je eigen broodtrommel met naam, foto of tekst! Verkrijgbaar in diverse kleuren! Onze broodtrommels zijn in twee varianten te krijgen, namelijk: een broodtrommel met een klepdeksel of een broodtrommel met een schuifdeksel. Op zoek naar een broodtrommel met naam! Maak nu uw eigen broodtrommel met naam bij de marktleider en specialist!


Een broodtrommel met naam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts