donderdag 26 juli 2018

Zilveren tafelbel

Amsterdam zilveren tafelbel G. Info over zilveren tafelbel. Resultaten van zoekmachines! Zilveren tafelbel ajour gezaagd met hoornen greep Jl. Gehalte Hollands zilveren tafelbel , Old Memories, nieuw in geschenkverpakking.


Mooie strakke gladde bel met een houten handvat.

Meesterteken Utrechtsche Zilverwerkfabriek G. Bijzondere zilveren tafelbel , handvat Godin met harp en aan de onderkant mooi gegraveerd. Miniatuur zilveren tafelbel uit de historische collectie van de Koninklijke Begeer, een juweliersrestant, in een geschenkdoosje van Begeer met het originele boekje. Uw online juwelier en antiquair met keus uit 15.


Deze tafelbel in de kleur zilver heeft een afmeting van ongeveer cm. Materiaal handvat: plastic. Een glad model miniatuur zilveren tafelbel. Antieke bronzen tafelbel op marmeren voet.


Ik heb deze tafelbel al lange tijd op mijn bureau staan omdat deze zo origineel is.

Versierd met een vogel, zie detailfoto. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor tafelbellen aanbied. Een sieraa dat is deze mooie tafelbel beslist! Bel heeft een mooi heldere klank.


Bent u op zoek naar een mooie zilveren tafelbel , dan bent u bij Zilverstad aan het juiste adres. Met deze tafelbel zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw hele gezin. The silver weights:The birds: 5gr.


Toevoegen aan mijn catalogus. Terug naar lijst Terug naar mijn catalogus. Kleed uw feestelijke tafel af met deze decoratieve tafelbel van Zilverstad. De tafelbel kan niet worden gegraveerd!


Deze zwart met zilveren tafelbel is bedrukt met de tekst ring for prosecco. De afmeting van de bel is ca. Kopen in Curiosa en Brocante Antiek en Kunst regio Assen: Dit object staat in de veiling bij online. Stel zilveren flessenbakken.


Deventer zilveren lepels. Strak zilveren antieke tafelbel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts