maandag 30 juli 2018

Smeg oven symbolen

Haal vandaag nog die ovens in huis. Bekijk ons uitgebreide SMEG assortiment. Betaal nooit meer teveel. Wat betekent een symbool met een ventilator in het.


PDF Symbolen - Ovens ECO: Afhankelijk van het model: Deze functie is een combinatie van verschillende hitte elementen en is vooral te gebruiken voor het.

Je oven staat vol met symbolen , maar wat ze betekenen is niet altijd even duidelijk. Ik heb de betekenis ervan voor je op een rijtje gezet. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Weet jij waar je alle functies voor kunt gebruiken? Voor 23:bestel morgen in huis. Verklarende woordenlijst Smeg. Dit betekenen de symbolen op een oven.

Dan weet je dat het een heteluchtoven is. Symbol Description What It Does ECO Simply the word “eco” in capital letters Utilises the grill, fan and bottom element, allowing for the cooking of smaller items. De ovenruimte wordt tegelijk door het onder- en bovenelement verwarmt. In deze bakstand verwarmen alle oven -elementen en wordt de warmte gecirculeerd.


Snap je de tekens op je oven niet en heb je geen idee waar de. Dít betekenen de symbolen op een oven. Dit fraaie fornuis heeft een zuinig energieklasse A label. Product symbol definitions;. Dingen waar je blij van wordt!


The oven needs to be pre. Ik heb hier geen symbolen voor mijn neus maar wel de standen en de temperaturen voor een elektrische en een hetelucht oven. For a quick view of oven symbols, click here and hover your mouse over the required symbol. Oven SC1Oven pdf manual download. Also for: Sc110ebo, Sc110gt, Sc110ne.


In de 1liter ruime oven is genoeg plek voor meerdere ovenschalen of een plaatpizza.

Smeg inbouw oven SF122B verkocht. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts