vrijdag 20 juli 2018

Leffe blond prijs

Op zoek naar de prijs van bier? Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Belgische bieren en soortgelijke producten, goedkoop thuisgeleverd. Leffe Blond in de aanbieding.


Er zijn geen winkels gevonden en de laagste prijs is € 0. Laagste prijs Snelle Levering 12.

Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op Supermarktaanbiedingen. Eenvoudig en betrouwbaar tegen de laagste prijs te bestellen bij DrankDozijn, de online slijterij van Nederland en Belgie. Dankzij vanille en kruidnagel heeft dit bier een zachte, fruitige, maar toch ook een volle. Koop leffe in de aanbieding.


Nu ook op Horecagoedkoop. Dit wisselt natuurlijk per maand. De supermarktprijzen liggen tussen de €en €41. Snel, eenvoudig en betrouwbaar online drank bestellen.


Vergelijk meer Bier aanbiedingen op Beste.

Bestel eenvoudig en betrouwbaar tegen de laagste prijs. Regelmatig verschijnen er nieuwe aanbiedingen. Data toont aan dat de supermarktprijzen variëren tussen de €en €09. Verras op een unieke manier met één van onze gepersonaliseerde bierpakketten.


Er zijn winkels gevonden en de laagste prijs is € 24. Vind fantastische aanbiedingen voor leffe. Prijs per Liter : € 78. Brouwerij Artois uit Dinant (België). Verras een collega, vrien relatie of familielid op een unieke manier met één van onze gepersonaliseerde bierpakketten.


Het heeft een goudblonde kleur en een alcoholgehalte van. Het is een droog, fruitig, licht kruidig bier. Combineert uitstekend met krachtige, pittige smaken en zelfs met zure. Bestel LEFFE BLOND 30CL uit Speciaalbier voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel. Keg and bottle: Filtered.


It has a smooth and full bodied. Tegen de laagste prijs bij Uvinum op een 1. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Beschikbaar indien voorradig.

De prijzen op deze pagina zijn niet bindend aan de actuele prijs in het café. Je bent nu helemaal klaar om te winkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts