woensdag 25 juli 2018

Dewits rijswijk

Culinair genieten in een ongedwongen sfeer. Bij ons draait het om kwalitatief hoogstaande. Vrijdag December barst het Kerstfeest in Winkelcentrum. Dewits , Dewits Rijswijk.


Show on map Routebeschrijving. De Wits, Rijswijk (Zuid-Holland).

Other search for. Vanaf uur geopend voor koffie-ontbijt-lunch-borrel. Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis van Rijswijk en daar ook. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Wits De in Rijswijk zh vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Het Cederpark Festival op de hoek van de Acacialaan en. De beste restaurants in Rijswijk , Nederland. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Rijswijk en zoek op prijs, locatie en meer.


Dit restaurant valt in de categorie.

Een goed kopje koffie met huisgemaakte taart, kleine of uitgebreide lunch, high-tea. Je komt er met vriendinnen tijdens het shoppen een kop koffie drinken of. Trattoria MAXIMO serves you delicious and fine Italian quality.


At YelloYello our purpose is helping local businesses like dentists, hair stylists and mechanics present themselves. Het thema van de mannendag bij Club de Wits in Rijswijk was ‘Laat je baard staan’. Op het evenement konden de heren genieten van echte mannendingen. Deze zaak is een voorbeeld voor velen: brandschoon en zeer verzorg met een interieur waarover is nagedacht.


Zaterdag, zondag én maandag! Kom gezellig met de familie of vrienden. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel. Morgen, vrijdag is het Koningsdag. De dag van de jaarlijkse vrijmarkt in oud Rijswijk.


BM, Rijswijk The Netherlands. Dit jaar, traditiegetrouw met de. See 1traveler reviews, 1candid photos, and great deals for Rijswijk , The Netherlands, at TripAdvisor. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Rijswijk and beyond.


Openingstijden: woensdag tot en met zondag, vanaf 18. De keuken is geopend tussen 18.

Onderhoud van uw vastgoed is onze specialiteit. Grand Café De Halve Maan is centraal gelegen in Rijswijk. Naast station Rijswijk , op loopafstand van bus, tram en trein. Onze keukenbrigade hanteert een zuivere eerlijke keuken, met uitsluitend griekse kwaliteitsprodukten en zoveel als mogelijk verse ingrediënten en kruiden uit.


Tara Zwenger heeft functies op zijn of haar profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts