woensdag 26 september 2018

Colour catcher doekjes

Iedereen die weleens de was doet weet het: gekleurde en witte was gescheiden houden. We zagen in de supermarkt Colour Catcher van K2r liggen. Distributeur Bolton beweert dan met Colour Catcher het scheiden van witte en bonte was tot het verleden behoort. Het testpanel van Viva testte onlangs de Colour Catcher-doekjes die ervoor moeten zorgen dat de kleuren van je kleding niet meer doorlopen in de wasmachine.


Ontdek de K2R Colour Catcher Doekjes , een nieuwe vorm van kleurbescherming. De kleurdoekjes voorkomen het doorlopen van kleuren zodat je gemengd kunt wassen.

Zonder problemen meerdere kleuren tegelijk wassen. Met de Color catcher wasdoekjes kun je zonder problemen meerdere kleuren tegelijk wassen in de wasmachine. K2R Colour Catcher Kleurdoekjes - 6Protect doekjes De K2R Colour Catcher Kleurdoekjes 6Protect is een nieuwe vorm van kleurbescherming.


Deze doekjes voorkomen het. Bekijk de beste Dylon Colour catcher doekjes aanbieding en bestel het direct online. Laat al je boodschappen lekker makkelijk aan huis bezorgen. Info over colour catcher doekjes.


Resultaten van zoekmachines!

Meer wasdoekjes aanbiedingen. Gerelateerde categoriëen: allesreinigers bleekmiddelen droogtrommeldoekjes geurbuiltjes. Leg het doekje onder in de lege machine en voeg vervolgens uw wasgoed toe.


Voeg uw wasmiddel toe en kies uw gebruikelijke programma. Bestel K2R Colour Catcher Protect Kleurdoekjes bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Vergelijk meer Hygienische doekjes aanbiedingen op Beste. Bekijk de folder actie van Kruidvat en koop direct met korting in de winkel.


Je kunt dit eenvoudig voorkomen door het gebruik van Colour Catcher doekjes. De was verkleurt door het doorlopen van kleuren bij het wassen. Licht groen kleurig t- shirtje met print van kleindochter bij donkere was gedaan. Zoek naar of meer aanbiedingen met doekjes Zoek naar of meer aanbiedingen met.


Minder sorteren = minder wassen. Het doekje is biologisch afbreekbaar. Gratis proefmonster Colour Catcher doekjes en een gratis sample aan te vragen van dit product. Was zorgeloos meerdere kleuren kleding bij elkaar met de Colour Catch doekjes van Dylon.


De Colour Catcher doekjes van Dylon beschermen jouw kleren was na was. Voeg bij elke machinewas één colour catchers doekje toe (of doekjes als de kans op kleuroverdracht groot is).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts