donderdag 15 maart 2018

Sitram snelkookpan

Koken met de nadruk op hoge druk. Alleen de beste kwaliteit snelkookpannen ! Vergelijk prijzen op Vergelijk. Snelkookpan rvs liter € 14Meer. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen. Specialist voor al uw Wisselstukken Snelle Levering 14. Geschikt voor 10-liter sitram snelkookpan.


De afdichting heeft een binnendiameter van cm. SITRAM RVS SNELKOOKPAN NAAR KEUZE. Terug naar: Tips, Trucs en Techniek: De Kooktips - HomeAlgemene informatie over de snelkookpan - zoals de werking, de voor- en nadelen en de.


Grote collectie snelkookpannen hier!

Diverse soorten snelkookpannen voor in de horeca. Horeca snelkookpan liter kopen? Bestel voor 22u morgen in huis! CookCo: dé Online kookwinkel van Nederland.


Deze pan heeft een inhoud van liter. Waarom iso winkelinventaris? Aankoop tips en informatie over het gebruik van de snelkookpan. Hiermee maakt u een bewuste keuze. Professionel Profi pro sup pannen met een 7mm dikke kompensbodem.


Onderdelen, Assesoires en Aansluitmaterialen van al Uw electrische huishoudelijke apparaten kunt aankopen of bestellen. De voordelen: Een snelkookpan kan veel tijd en energie besparen, vooral bij het trekken van bouillon, de bereiding van vlees en het koken van. U bent op de webshop van Florizoone uit Oostende op het juiste adres voor al uw horecamateriaal. Perfecte service, van verkoop tot levering en herstelling. De deksel heeft géén handgreep!


Sitram snelkookpan Ø24cm H28cm 10ltr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts