dinsdag 13 maart 2018

Mini strijkijzer

Heb jij een vieze strijkbout? Bekijk de video en probeer het zelf! Welk Strijkijzer is de Beste Koop? Ontdek het nú gratis, bekijk onze test! Het grootste aanbod van Nederland.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit mini strijkijzer is uitermate geschikt voor het strijken van: Quilts, zomen, biaisban applicaties etc. Lengte van het strijkzooltje. Voor het strijken van zeer fijn werk.


Met de nieuwe temperatuur regelaar en. Een mini strijkijzer dat geschikt is voor kinderen vanaf drie jaar. Doe de meegeleverde batterijen in het strijkijzer en hij maak.


Resultaten van zoekmachines!

Deze mini strijkijzer knutselset is perfect voor het maken van patchwork, poppenjurkjes, het. Dit handige strijkijzertje van Clover is de hipe! Het is ideaal voor je applicatiewerk, maar ook zeer geschikt voor bais tape te strijken.


De temperatuur kan geregeld. De Prym Mini stoomstrijkijzer is ideaal voor naai- en handwerk en voor op reis. Koop uw mini strijkijzer online. Bezorgd wanneer jij wilt!


Direct uit voorraad leverbaar! Met het mini strijkijzer van Clover kun je zelfs de kleinste details en hoekjes eenvoudig strijken. Het strijkijzer heeft twee standen en wordt inclusief standaard.


Mini strijkijzer met opzetstukjes, standaard en handleiding, ideaal voor naden en hoeken! Ideaal voor handwerken, quilten, patchwork en op reis. Werkt op 1tot 2Volt (met een geaarde stekker).


Info over mini strijkijzer quilt. Normale temperatuur instelling: van tot bolletjes. IKEA - JÄLL, Strijkplank, tafel, Ruimtebesparend omdat je hem op tafel kan zetten.

Clover Mini Iron II The Adapter mini strijkijzer. Haal vandaag nog die reisstrijkijzer in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts