dinsdag 20 maart 2018

Hervulbare knijpzakjes

Al een grote hit in Amerika en nu ook. Op zoek naar handige hervulbare knijpzakjes ? Squiz hervulbare knijpzakjes (stuks). Hervulbare knijpzakjes heeft Oermensjes altijd op voorraad.


Makkelijk te vullen en goed voor het milieu. Bestel voor uur, morgen in huis.

Geen verpakkingsafval meer dankzij herbruikbare knijpzakjes. Knijpzakjes voor het zelf maken van gepureerd fruit en groente van baby tot de oudere kinderen. Handig voor op de achterbank, voor onderweg, op vakantie of uitjes. De squiz hervulbare knijpzakjes vul je met yoghurt, groente of fruit.


Maar net wat jouw kind lekker vind. In deze voordeelset herbruikbare knijpzakjes. Je begint met een fruithapje maken en dan doe je het fruit in de hervulbare knijpzakjes.


We kennen ze allemaal, de kant en klare potjes fruit en groente.

Veel mensen maken echter tegenwoordig liever zelf hun eten vers klaar om aan hun kinderen te geven. Tijd voor een grondige test en het eerlijk delen van onze ervaringen. Ik was ook nog de gelukkige die deze knijpzakjes mocht gaan uitproberen. In een handomdraai klaar!


De zakjes kun je hergebruiken en makkelijk schoonmaken. Lees ook: Zelf een fruithapje maken? ZELF VULLEN, GEZOND SMULLEN. Wegwerp knijpzakjes gevuld met een fruithap of groentepuree zijn vaak handig om onderweg mee te nemen, én favoriet bij de allerkleinsten.


Toen ik een maand terug tot de conclusie kwam dat ik overdag de borstvoeding langzaam wil gaan afbouwen, kon ik niet anders dan tot de conclusie komen dat we dan ook. Lijkt het je ook handig, hervulbare knijpzakjes ? Dan zijn de nom nom Kids hervulbare knijpzakjes echt iets voor jou. Zakje kan in de vriezer en vaatwasser. Iemand hier ervaring mee? Mijn zoon eet (nou ja, drinkt) graag knijpfruit.


Ik zou hem echter best eens een gezondere variant willen aanbieden, zelfgemaakt dus. Levering gemiddeld binnen 3. Aqua-licious zijn duurzame waterflesjes gemaakt voor hergebruik.

Ze zijn opvouwbaar dus eenmaal leeggedronken nemen ze geen ruimte in beslag in de tas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts