vrijdag 28 juli 2017

Serveerschaal met vakjes

CookCo: dé Online kookwinkel van Nederland. Bestel voor 22u morgen in huis! Grote collectie serveerschalen hier! Serveerschalen tegen de laagste prijzen. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Presenteer uw lekkernijen op een hapjes serveerschaal , etagère en amuselepel.

Bekijk ons ruime assortiment in onze webwinkel! In het stenen schaaltje met vakjes kun je de dip voor je broodjes kwijt,. Plastic serveerbord met verschillende vakjes voor bijvoorbeeld hapjes of borrel nootjes.


De schaal is gemaakt van stevige porselein en is daardoor oven. Met onze platte schalen en serveerschalen creëer je de juiste sfeer aan tafel. Maak gebruik van onze eenvoudige maar mooie oplossingen voor op tafel. Vrolijk, kleurrijk en herkenbare illustraties met vriendinnen.


Sommentabel bij vakjes voor op het digibord.

De mooiste serveerschalen. Delfts blauwe porseleinen serveerschaal met molen motief. Stem alles op elkaar af met. Schalen dienbladen online lichtgrijze tapasschaal met vakjes bestellen in viavoordeel.


Goedkoop serveerschaal bloem lichtgrijs kopen voor maar € 5. Made in Portugal, afmeting: L. De kom kan ook als deksel! Koraalkleurige serveerschaal van bamboevezel met vakjes voor bijvoorbeeld chips, nootjes en snoep. Opbergbox vakjes - 29x16. Berg kleine spulletjes overzichtelijk op in deze opbergbox met vakjes.


Bekijk bijvoorbeeld onze etagères en fruitschalen, net als de. Handige lunchtrommels met meer vakjes. Je kan bekende merken als Yumbox, Goodbyn en de Laptop Lunchbox kopen en online bestellen. Info over houten hart met vakjes.


Resultaten van zoekmachines! Met de dobbelsteen met vakjes maak je snel je eigen spelletjes. Met achteraf betalen via Klarna heb je de mogelijkheid om dagen na levering van je bestelling te betalen.

Verpak uw versproducten met plastic bakjes voor een goede presentatie. Er zijn fruitbakjes en bakjes voor groente die helder zijn en verschillende vormen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts