maandag 24 juli 2017

Kip aan het spit oven

Professioneel gereedschap van Spit. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Ovens. Jij bepaalt hoe je betaalt! Witgoed gemakkelijk online besteld en thuisbezorgd. Bestel nu ovens bij OTTO!

Van veel mensen heb ik gehoord dat ze het bereiden van een hele kip uit de oven nogal lastig vinden. Kip aan het spit : Gemakkelijke, smakelijke en lekkere. Maar dat is nergens voor nodig! Deze kip van het spit is fantastisch! Vadouvan kip van het spit.


Verwarm je oven voor op 1graden. Rijg je kippetje aan het spit en zet ‘m goed vast.

Wrijf de kip zowel aan de binnen- als buitenkant in met de. Leg de kip op de borstzijde erin en zet de braadslede in het midden van de oven. Laat de kippen tot uur aan het spit draaien. Zet er een bakje onder met wat water erin,.


De komende zomermaanden staat dit gerechtje dus zeker nog op het menu. Hoe zorg je ervoor dat een in de oven gegrilde kip mals wordt? Door haar van tevoren te pekelen. Rijg de kip aan het spit of leg haar op het grilrooster.


Bindt vervolgens de kip op en zet hem vast aan het spit. Tip: doe een scheutje witte wijn bij het bakvocht zodra je de oven naar 1graden zet. Prijsvergelijking van Ovens. Hoe lang moet kip in de oven en op welke temperatuur.


Roosteren, dat doe je hier meestal in de oven. Sommige ovens hebben een draaispit, andere niet. De kip draait langzaam rond aan het spit , waardoor deze gelijkmatig en mooi bruin wordt.

U kunt controleren of de kip gaar is door er met een thermometer in te prikken. Prik de kip aan een draaispit, kijk of het spit in evenwicht is en draai de katoenen draad om de poten en daarna. Het doel van braden is een product te verkrijgen dat de juiste gaarheid heeft en aan de buitenkant een.


Het braden van een kip aan het spit 1. Als de kip aan het spit zit (door het spit door de kip te steken en eventueel vast te binden), bevestig je het spit in de voorverwarmde oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts