dinsdag 4 juli 2017

Fotozaak barendrecht

De meest volledige site met ruim 66. Fotowinkel in Barendrecht. Volgens een anonieme medewerker heeft het personeel donderdagavond te horen gekregen dat het bedrijf failliet is.


Kamera Express) Oosteinde 1. De sloten zijn inmiddels vervangen. De webshop van het bedrijf is nog online. Direct uit voorraad leverbaar, dus voor 22. Scherpe prijzen in combinatie met een goede service. Met kennis van techniek en 40.


In het Ridderhof Uw pasfotoservice vlak bij het gemeentehuis! Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. Barendrecht (Zuid-Holland) door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard.


Op de pagina zie je de openingstijden en adresgegevens van Elektronica vestigingen in Barendrecht. De befaamde Rotterdamse fotozaak Foka is overgenomen door Jeroen Klein,. Pasfoto maken voor alle officiele en algemene documenten.


DE schoolfotograaf en trouwfotograaf met ruim jaar ervaring, nu met een speciale aanbieding ivm ons jubileum door onze schoolfotograaf. Trouwfotograaf Bekijk ook onze trouwalbums! Ook zijn meerdere vestigingen tijdens de openingstijden telefonisch niet bereikbaar. Kom langs voor scherpe prijzen en een persoonlijk advies! Met scherp geprijsde topmerken icm optimale service bieden wij méér dan de standaard.


Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Naast de pasfoto’s voor alle Nederlandse documenten maken wij ook pasfoto’s voor andere landen. Ook deze foto’s zijn direct klaar. Vakbond FNV vreest voor een faillissement.


Hij heeft de Rotterdamse fotozaak Foka overgenomen. Al meer dan jaar worden bij Hartman foto’s ontwikkeld en afgedrukt in de ruimste zin van het woord. Toonaangevend specialist dankzij jaar ervaring.


Gratis verzending bij bestelling boven de euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts