maandag 15 mei 2017

Koelkast pimpen

Ik krijg morgen een koelkast van ieman een saaie witte, en die wil ik pimpen. Koelkasten van alle merken op beslist. Ik wil hem verven en liefst ook de lelijke plastic handgrepen veranderen.


Het liefst zet je natuurlijk een koelkast in de keuken, die zo groot is dat je er een enorme voorraad in kwijt kan en die zo mooi is dat je wel uitkijkt met d. Welnee, niet met deze tips om je koelkast te pimpen - op Welke.

Deze pin is ontdekt door Tessa_ HH. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Maak prachtige full colour stickers van uw foto, logo of een andere afbeelding. Gegarandeerd goede kwaliteit, snelle service en gratis thuisbezorgd!


Deze Photoshop-magneten bewijzen het tegendeel. Het lijkt alsof het programma op je koelkast zit geplakt. Maar wat als je koelkast eigenlijk nog heel goed werkt en je dus geen zin hebt om een nieuwe te kopen,.

Dan is het tijd om je frigo te pimpen ! Voor de hippies, bompa’s, weglopers, avonturiers, mensen-die-nie t-anders-kunnen, gepensioneerden, pimp -my-wagon-creatievelingen, schooiers, hipsters. Hoe pimp je je keuken met een klein budget? The latest Tweets from PIMP -je- koelkast. Jouw eigen foto op je nieuwe koelkast ! Of een koelkast in kleur: 1kleuren mogelijk, past altijd in. Betaal nooit meer teveel.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Gratis bezorgd en geplaatst op de gewenste bezorgdag. Bestel de nieuwste koelkasten bij OTTO. Scherp geprijsd witgoed online! Hoe maak je van je koelkast een coole kast.


Je koelkast pimpen met een deursticker! Bekijk hier hoe je die saaie koelkastdeur een gave boost kunt geven! Iedereen heeft wel wat van ikea in huis.


Je kunt je ikea meubels pimpen naar je eigen smaak.

Hier vind je tips om je meubels aan de slag te gaan. Zodoende kan de duurzame koelkast het hele jaar door een stabiele temperatuur van tussen de tien- en twaalf graden Celsius teweeg. Wil jij je koelkast pimpen ? Eigen foto op deursticker.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts