dinsdag 23 mei 2017

De waardepunten inleveren

Je krijgt een persoonlijke klantenkaart waarmee je onder meer extra waardepunten spaart,. Denk er bij het inleveren van de waardepunten aan ze te bundelen per 1. Dit kan bijvoorbeeld met een elastiekje of in een envelop. DE waardepunten inleveren ? Aangezien het steeds dichterbij komt dat ik het ouderlijk huis ook. In het kader van de landelijke D.

Lionsclubs in Nederland gaat ook dit jaar de Lionsclub LC Gooiland weer. En lever uw DE - waardepunten in,. Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.


Douwe Egberts is met Blokker een samenwerking aangegaan,. Info over spaarprogramma DE , punten sparen,. Je kunt je waardepunten inleveren voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat,.


Bij het inleveren van bundels waardepunten ontvang je een stortingsbewijs van de waardepunten. Koffie punten sparen en inleveren. Sparen voor mooie geschenken.

Vroeger bracht Egbert Douwes zelf de koffie rond op de fiets. Log-in met Jouw e-mailadres en wachtwoord om je digitale waardepuntensaldo en transacties te bekijken. Ook kun je je persoonlijke gegevens aanpassen. Hierbij wil ik een klacht melden over Blokker : Ik wil een rode mocca master.


In alle winkels is hij uitverkocht en online kan ik mijn waardepunten niet inleveren. Jan Timmerman, voorzitter van Voedselbank Zwartewaterland: “Ook in de komende decembermaand kunt u de waardepunten weer inleveren. Kom te weten waar je de waardepunten van DE kunt verzilveren en wat de waarde is van de punten. Iedereen heeft wel een paar waardepunten verstopt liggen in een keukenlade. De aftrek van de korting door inleveren van uw Waardepunten heeft geen invloed op de verzendkosten.


Met deze waardepunten kun je. De waardepunten zijn in te ruilen als korting bij uw volgende bestelling of u kunt de. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel waardepunten u inlevert voor korting. Gedurende de hele maand december kunt u de waardepunten inleveren op de volgende adressen: Jumbo supermarkten in Sneek Poiesz supermarkten in Sneek, IJlst en. Wij kunnen de waardepunten goed gebruiken.


Voor elke 5waardepunten krijgt VLA pak koffie! Waardepunten kunnen nog de gehele maand december worden ingeleverd bij Dirk, Albert Heijn, Vomar supermarkten,. De ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden. Waar kan je je VVV Cadeaubon inleveren ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts