donderdag 24 maart 2016

Metalen flessenrek

Handige flessenhouders voor achter de bar. Bekijk en bestel snel online! Op zoek naar Horeca wijnglazen? Kijk nu online en bestel direct. Diverse Barglazen voor uw Horeca.


Nu ook zaterdagbezorging mogelijk!

Vega Direct heeft een groot aanbod! Bestel flessenrekken online. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Vergelijk aanbiedingen en profiteer direct.


Je zocht naar: metalen flessenrek ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Vind metaal flessenrek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Het kan ook gebruikt worden als wijnkastje, een flessenrek , enz.

Het metalen rek krijgt een extra luxe door de gouden kleur,. Metalen Wijnrekken koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen.


Als je houdt van een lekker glaasje wijn, dan mag het Homania metalen flessenrek niet ontbreken in je keuken! Het is een praktisch metalen wijnrek met een origineel. Vind de beste selectie metalen flessenrek fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit metalen flessenrek voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Het Metaltex Barbera flessenrek kan flessen bergen. Zeer degelijke kwaliteit in ovengelakt ijzer.


Dit brocante metalen rek kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld in een winkel als displaystandaard of thuis om er flessen en andere spullen. Eenvoudig te monteren, vlak tegen een muur. Kies bijvoorbeeld voor een wijnrek van hout of ga voor een metalen. Flessenrek Met een wijnrek, ook.


Grootste aanbod flessenrek online. Koop het APS rek APS6online. Dit flessenrek of wijnrek is geschikt voor flessen.


Het rek dient tegen de wand te staan en voor extra veiligheid met enkele schroeven te worden vastgezet. Lichte metalen wijnrekken. Wilt u een voordelige oplossing, dan zijn deze lichte metalen franse wijnrekken de ideale oplossing.

De rekken zijn gemaakt van. Aanbieding Bravissima Kitchen Valise metalen flessenrek tegen groothandelsprijs. Industrieel flessenrek van zwart metaal en leer.


Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts