dinsdag 29 maart 2016

Bosch kopieerhuls

Kopieerhuls voor freeswerk met sjablonen. Cosmas Bauer 52views. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers. Bosch -Allzwecksaugers mit.


Onontbeerlijk bij het werken met sjablonen: bij het frezen loopt de kopieerhuls langs de contouren van de sjabloon en draagt zo de vorm over op het werkstuk.

Ontdek de krachtige houtfrees voor veeleisende klussen. De kopieerhuls voor frezen loopt langs sjablonen en brengt vormen over op het. Tegenlopend frezen Gelijklopend frezen. Veilig betalen, snelle levering en scherpe prijzen.


Kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Het unieke SDS-systeem zorgt ervoor dat je de kopieerhuls moeiteloos en veilig kan plaatsen zonder.

Dat doe je vandaag nog online bij OTTO. Mensen hechten steeds vaker waarde aan de kwaliteit van de lucht binnenshuis. Voor het plaatsen van de kopieerhuls heb je dankzij het SDS-systeem geen gereedschap. De oplossing is vaak simpeler dan u denkt. Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs!


In de afbeelding is goed te zien hoe deze kopieerhuls wordt geplaatst in de machine. Technische gegevens: Opgenomen vermogen: 1. W Afgiftecapaciteit: 6W Gereedschapsopname. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


In de verpakking zit alles wat je als beginner nodig hebt. Geleider, kopieerhuls en. Dit systeem maakt het plaatsen van de kopieerhuls eenvoudig en mogelijk zonder. Zo kon ik met behulp van de kopieerhuls van mijn bovenfrees telkens op de juiste plek inschuiven om gaatjes van.


Voor alle voorkomende freesmallen kan een kopieerring van 24mm worden gebruikt. Originele verpakking en toebehoren. Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts