woensdag 19 augustus 2015

Wat mag in de plastic container

Huur een Afvalcontainer v. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Dus geen andere plastic producten, want daarmee wordt de recycling­mogelijkheid van het ingezamelde. In veel gemeenten is het nieuw dat ook blik en lege pakken bij het plastic afval mogen. Wil je ook bijdragen aan de scheiding van plastic verpakkingen?


Afval uit de grijze container gaat.

Want voor het produceren van bijvoorbeeld een plastic fles. Bij goed scheiden is uw container of zak hiervoor zonder twijfel de eerste die vol is. De afvalcontainer met oranje deksel is bedoeld voor het gescheiden inzamelen van PMD-afval ( plastic , metaal en drinkpakken).


Er zijn regels voor welk plastic in de afvalzak mag. Wat mag in de container voor PMD-afval? De container wordt gratis verstrekt en valt onder het. Heeft u gevonden wat u zocht?


Plastic tassen, zakken, folies.

In de containers voor plastic afval mag alleen leeg verpakkingsmateriaal. Bekijk de voorbeelden hieronder. Mijn pasje is meegegaan in de ondergrondse container. Er mag heel veel bij het PMD. Daarnaast is het belangrijk dat de verpakkingen leeg zijn als u ze.


Grootste aanbod container online. Vergelijk aanbiedingen en profiteer direct. Wat is de juiste bak voor je afval en wat lever je in bij de. Vraag bij je gemeente na wat wel en niet in de zak voor plastic hoort.


Hoe vaak wordt de container opgehaald? Welk plastic afval mag er nu wel in de container en wat niet? Containers voor plastic afval: wat mag erin? Hoe wordt er over het scheiden van plastic gesproken in de media?


En wat vindt HVC er eigenlijk van? Info over wat mag in plastic afvalbak. Resultaten van zoekmachines! Sinds deze maand controleren wij extra op de inhoud van de oranje containers.


In de oranje container mag u plastic , metalen en drankkartons (PMD) doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts