dinsdag 25 augustus 2015

Geglazuurde bloempot

In deze video laat ik je zien hoe ik mijn bloempotten verf tot vrolijke kunstwerken! Abonneer je op mijn -kanaal! Wit geglazuurde bloempot van het merk House Doctor. De bloempot heeft een prachtig wit glanzende glazuur.


Een bloempot van geglazuurde keramiek met een gedecoreerde rand boven en een afwateringsgat aan de onderkant.

Inclusief een schotel met een rand. Vergrijzen met Huisjekijken Huisje kijken. Unsubscribe from Huisje kijken? Bestel snel en eenvoudig alle producten voor in je tuin.


Bijvoorbeeld bloempotten, gieters, tuinslangen, schotels, enzovoorts. Wij hebben ook eens twee geglazuurde potten (ooit gekocht bij de stamkamer). Bloemen en planten die in een bloempot kunnen worden geplaatst zijn alle bloemen die één blok hoog zijn,.

Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Kleur je bloempot speciaal! Definitie: Glazuur is een glasachtige substantie die wordt aangebracht op een keramische ondergrond. Het aanbrengen van glazuur kan dienen als: - Verfraaiing van het keramisch stuk.


Dubbel hard gebakken vorst bestendig. Deze geglazuurde bloempot is in verschillende trendkleuren te verkrijgen. Over het algemeen wordt gezegd dat een bloempot voor planten binnen is, dus voor mooie kamerplanten, en dat een plantenpot of plantenbak voor buiten is. Het primen van geglazuurde bloempotten.


Aardewerk bloempotten voor binnen en buiten. Vind grote geglazuurde bloempot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. In elk interieur horen planten, een bloempot voor binnen uit de collectie van TS zorgt voor de juiste sfeer in huis.


Een geglazuurde bloempot met ruwe afwerking. Hierdoor is vrijwel elke keramieken bloempot uniek! Ik heb een grote geglazuurde witte tuinvaas die ik graag grijs wil verven.

Moet deze dan eerst in de grondverf? Geglazuurde aardewerk potten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts