woensdag 5 augustus 2015

Grolsch biertap

Bestel nu Een Fust van Kroon! Benieuwd hoe Kroon te werk gaat? Nieuw: Fust L zonder statiegeld. Verfrissend en licht fruitig. Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.

Vaatjes eventueel ook andere merken. Biertap , thuistap, tapinstallatie Horecajenp de leverancier op biertap gebied. Bent u op zoek naar een tapinstallatie, thuistap, mobiele tap of onderdelen ? Biertaps Ter Braak Dranken beschikt over moderne koelers,. De professionele Grolsch rolley is geschikt voor grote feesten en partijen. Steek de stekker in het stopcontact en u heeft binnen vijftien minuten een heerlijk koud biertje.


Op de biertap kunnen alle soorten bier met een.

Met onze biertaps is het snel en makkelijk om bier te tappen. Naast ons uitgebreide assortiment biertaps hebben wij ook spoelborstels. Volgens topman Ab Pasman van Grolsch is de Cheersch de opvolger van het kratje en het blikje. Wilt u een biertap huren? De biertap wordt verhuurt met Grolsch of Oettinger.


Biertap huren Vergelijk verhuurbedrijven van diverse biertapsystemen Vergelijk huurprijzen Makkelijk en snel huren via Huren. Voor 22:bestel volgende dag in huis. We garanderen de beste prijs-kwaliteitverhouding.


Gemakkelijke kleine tapinstallatie huren in Enschede om uw gasten een vers getapt pilsje te kunnen bieden. Deze party tap is geschikt voor 1 3 en liter vaten. Biertap Oprema btp liter per uur met alpha flow kraan topper Biertap liter per uur met flow t. Partytentverhuur Den Bosch is uw specialist! Biertap THE SUB Carbon Edition, een beperkte uitgave, zorgt voor een nog betere thuis biertap ervaring. Een luxueus ogend en innovatief bierapparaat met een licht.


U kunt naast goedkoop bier ook een biertap huren voor uw feest of jubileum bij horecabier.

Het is mogelijk om een biertap te huren met alle benodigdheden om het evenement te laten. Onze premium pils ligt tussen Bitburger en Grolsch met dezelfde koppeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts