woensdag 10 september 2014

Lichtgevende champagneglazen

Champagneglazen voor uw horeca. In 2-werkdagen geleverd. Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod! Glasservies voor uw Horeca.

Binnen 2-werkdagen geleverd. Kristalservies van horecakwaliteit. Gratis verzending vanaf €30! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Altijd verschillen kleuren led glazen glow flutes. Met de plastic lichtgevende glazen of het led glas maakt u van elk feest een succes. Wat dacht u van proosten tijdens de jaarwisseling met onze lichtgevende glazen of vuurwerk afsteken met een lichtgevende veiligheidsbril?


Lichtgevende led champagneglazen (ook limonade en shot glazen).

Te verkrijgen in verschillende kleuren en te bedrukken met een logo, afbeelding of tekst. Onze lichtgevende champagneglazen worden o. Kies voor lichtgevende champagneglazen in de kleur naar wens! Wij hebben voor verschillende feesten enkele pakketten samengestel met de leukste lichtgevende feestartikelen.


Zo bent u in één keer klaar en nog goedkoper uit ook! Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie champagneglazen kunnen niet ontbreken in uw bar of restaurant.


Deze glazen zijn gemaakt uit transparante plastic. Het lichtje zit onderaan in de bodem van het glas en. LIKE - DEEL - WIN met uw vrienden een geweldige set met lichtgevende champagneglazen. De prijswinnaars worden over.


De lichtgevende champagneglazen van LedChique zorgen voor een unieke sfeer. Schenk de drank in het glas en het licht gaat aan. Zodra het glas wordt gevul zal het glas oplichten en zult u uw gasten verrassen. Ruim aanbod lichtgevende feestartikelen en accessoires bij Fun en Feest.


Online lichtgevende artikelen bestellen, zoals kettingen, armbanden, accessoires en meer.

De Horeca Bazaar biedt de glitterende, lichtgevende UV lichaamsgel aan in zes verschillende unieke kleuren: UV Candy Pink, UV Peach Paradise, UV Sherbet Lemon,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts