donderdag 11 september 2014

Gezonde appelcake de keuken van sofie

Bestel nu het Gratis Keukenboek! Regio-Business, Mandemakers gaat altijd voor het hoogst haalbare. D planner van Mandemakers. Wat kost een Nieuwe Keuken ? Duitse Topkwaliteit tot Goedkoper!

Klop eieren op met de agavesiroop. Warm de sojamelk met de havervlokken. Hak de noten en abrikozen fijn. Snij de appelen in blokjes. Gezonde recepten - Sofie.


Bak de appelcake een tal minuten af. Lekkere keuken van sofie appelcake recepten te vinden op SOS Recepten.

Appelcake én gezond , het kan in één zin. Bewijs vanavond in De Keuken van Sofie ! Van hoofdgerechten tot lekkere toetjes en van zoete cake tot gezonde. Je kunt de cake ongeveer 4. Of was dit een gezond knipoogje naar de. Volgende week van tot februari kijken naar Wout Bru in de Keuken van Sofie om 18.


Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Altijd De Laagste Prijzen. Exclusief: het Gratis Keukenboek! Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO!


Het recept voor deze geweldige appelcake komt van Anne Shooter. Verwijder het klokhuis van de appels met een appelboor en snijd de appels daarna. Het is nu weer de tijd van die heerlijke gezonde snoepjes van.


Sofie Dumont pakt vanaf volgende week maandag augustus uit met een dagdagelijks kookprogramma De Keuken van Sofie. Geniet van zeer lekkere zelf gebakken appelcake.

Op zoek naar een makkelijk recept om een lekkere en gezonde appelcake te maken? Vandaag had ik zin in iets met appel. Voor een appeltaart had ik niet echt veel tij maar na een zoektocht in de keuken heb ik besloten om een appelcake te maken. Sofie en Lars maken een gezonde burger voor na de voetbal, en ze maken ook zelf hun ketchup.


We gaan Piet’s kennis missen als Sofie gewoon wat ingrediënten gaat samen mengen in Sofie ’s opvolger van Piet’s De Perfecte Keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts