dinsdag 2 oktober 2018

Kopjes beschilderen

Vergelijk meer dan 1klokgadgets! Alle merken, voor de laagste prijs. Servies beschilderen is makkelijker dan je denkt.


Kies de juiste materialen, dus kies voor serviesgoed met een recht en glad oppervlak. Dankzij de edding porselein-penseelstiften is dit kinderspel! Alleen las ik dat je het oppervlak van de borden eigenlijk niet mag beschilderen als het nog dient om te gebruiken, klopt dat?

Workshop klompen beschilderen. Een mobiele setting met kaaskast, decor, tafel, bankjes en alle benodigde materialen. Dat kan je vinden bij hobbywinkels of.


Beschilder een koffiemok met porseleinverf. Delftsblauwe klompjes Delftsblauwe. Blank houten klompen beschilderen voor alle leeftijden. Klompen hout 2e keus van 14cm.


Leuk om te beschilderen ! Tweede keus klompjes worden ook wel B keus klompjes genoemd.

Net het 3e paar klompjes bestel. We beschilderen de geboorteklompjes met de hand en indien gewenst in de stijl van het geboortekaartje! Geboorteklompjes Handbeschilderde Geboorteklompjes zijn een echt Hollands cadeau.


Meer ideeën over Aardewerk schilderij, Verf platen en Viltstift projecten. Met geboorteklompjes als kraamcadeau heeft u een uniek kado. Met dit knutselpakket van Suus kinderfeestjes kun je servies beschilderen op je kinderfeestje.


Natuurlijk is het ook mogelijk een setje klompjes te laten beschilderen zonder dat u in het bezit bent van een geboortekaartje. Je kunt kiezen uit een bord of een beker. Atelier Steengoed organiseert workshops serviesbeschilderen.


Dit kan van alles zijn zoals een theepot, kopjes of etagère. Ontvangst met koffie en koek. Bij mooi weer schilderen we buiten op ons terras, bij slecht weer binnen. Wij leggen eerst alles uit en daarna kunt u meteen aan de slag. Handgeschilderde geboorteklompjes.


Knutselen met klompen, dat is een leuke creatieve workshop-activiteit en ook erg leuk voor kinderfeestjes. Na afloop wandelen de gasten op hun zelf beschilderde. Op zoek naar Handbeschilderde klompen?


Het Kloempke ieders wens.

Wij beschilderen houten draagklompen in de puurste vorm en op maat naar uw wensen, bijna alles is mogelijk om op klompen te schideren. U kunt bij ons terecht zowel op. Vind jouw mooi bij fonQ: Kopjes en mokken Vandaag Bestel Morgen in Huis Gratis Verzending vanaf €Thuiswinkel Waarborg Winnaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts