dinsdag 23 oktober 2018

Glazen bewaardozen

Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. De plastic bewaarcontainers kunnen nu eindelijk de deur uit! Met een gerust hart kun je je maaltje bewaren in deze glazen bewaarcontainer van Lifefactory. De oplossing: glazen bewaarbakjes!


Heb jij positieve of negatieve ervaringen met de bewaardozen van glas van Wean Green of IKEA?

De Pure Active bewaardozen van Luminarc zijn perfect om verse producten in te bewaren. Ze zijn lekvrij, BPA-vrij, mogen in de diepvries en de microgolfoven. In onze zoektocht naar alternatieven voor plastic bewaardoosjes, kwamen we de glazen bewaardozen van Wean Green en U-Konserve tegen. Waarom wij zo van glas houden?


Bakjes van gehard glas met hersluitbare polypropeendeksel om eten handig en hygiënisch in te bewaren. Koelkast, vriezer, magnetron en vaatwasser. Lunch-on-the-go vraagt wat meer voorbereiding en dus is het altijd handig om op voorhand wat dingen te bereiden, een aantal producten standaard in de diepvries te.


Camping servies Camping borden Camping mokken Camping schalen Camping bestek Kampeer glazen Camping.

Gezellige glazen bonbonnière op voet. Er zijn voorraaddozen, voorraadpotten, lunchboxen, glazen schalen met deksel en natuurlijk ook nog hersluitbare zakjes voor in de koelkast of vriezer. Review van de Lifefactory glazen drinkfles vrij van stoffen als BPA, BPS en ftalaten en geschikt voor allerlei soorten drankjes!


Mijn fles heb ik gevonden! Zit jouw ideale bewaardoos er tussen? Bewaardoos Angel of Mine. Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Luminarc Pure Box Active Vershoudbak - Glas - Vierkant - l. Houd je voedsel vers in de Luminarc Pure Box Active Vershoudbak.


Glazen bewaardozen Vanaf € 18. Glas is de beste oplossing voor het. De handige ClipClose bewaardozen zijn ook verkrijgbaar in een glazen uitvoering.


Deze serie Emsa bewaardozen is volledig lekvrij en kan worden gebruikt in de. Bij glazen voorraadpotten kunt u niet alleen heel gemakkelijk zien hoeveel inhoud het nog heeft, ze zijn ook nog eens erg mooi om te zien. Joseph Joseph Voorraadpot.


Wij bewaren ons eten graag zo ecologisch mogelijk, al is het vaak moeilijk om een goede bewaardoos zonder plastic of schadelijke stoffen te vinden.

Meeneem bewaardozen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-. De kunst van het bewaren?


Laat dat maar aan ons over! Of je nou een handige bewaardoos zoekt voor de lekkerste pasta of de overgebleven quiche een tweede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts