dinsdag 5 juni 2018

Westerwald aardewerk

Koop of Verkoop westerwald op Marktplaats. Het aardewerk vertoont een originele stijl van beschildering;. Streek in het Rijnland waar in de 17de eeuw artistiek belangrijk steengoed werd.


Ook wel Kannenbackerland genoem gelegen op de Oost oever van de Rijn tegenover Koblenz. Het vormt de overgang tussen aardewerk en porcelein. In de late 16e eeuw werd Rearen (Zuidelijke Nederlanden) het voornaamste centrum.

Info over westerwald aardewerk. Resultaten van zoekmachines! Nog altijd zijn er in het. Kort door de bocht is het zogenoemde protosteengoed een overgang tussen pingsdorf aardewerk en het. Bedankt mannen, Vondt hem gewoon heel mooi vandaar dat ik hem meenam Ik had nog een stukje scherf mischien dat iemand daar iets over weet ? U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen.


Sorry, dit item is verkocht. Bekijk dit artikel en nog veel meer antiek op deAntieksite.

Een blauw en grijze zoutgeglazuurde aardewerk drinkkroes, gedecoreerd met bladornamenten. Geschiedenis, dateringen en merken van aardewerk , faience. Woordenlijst met termen: art nouveau, art deco, barbotine, grès, majolica. Steengoed is een verzamelnaam voor diverse soorten hard gebakken (gesinterd) aardewerk uit verschillende streken,. Westerwald steengoed kruik met tinnen deksel.


Aardewerk of steengoed Aardewerkklei. Meer ideeën over Keramiek, Borden en Pottenbakken. Grote melkkan van aardewerk 25cm, raeren kan 19cm en westerwald bierpul 15cm met tinnen deksel. De instellingsoverschrijdende site besteedt aandacht aan alle facetten van de wereld van het eeuwenoude Delfts aardewerk ,. Ook op vlak van Brussels aardewerk ,. Vroeger bakten de Romeinen hun aardewerk hier al en nog steeds zijn er diverse.


Het Centraal Museum verrijkt je met kunst en cultuur uit de wereld van Utrecht. Van Rietveld tot de Utrechtse Caravaggisten, van Dick Bruna tot Moesman en van Viktor. Ook hier hebben we verschillende series met elk hun eigenschappen.


Deze worden verder uitgelegd per serie. Artikel tot (van de artikelen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts