donderdag 14 juni 2018

Aardappel stoommandje

Ruim Assortiment Stoommandjes Online. Voor 23:Uur Besteld = Morgen In Huis! Leg de aardappelen in het stoommandje , bestrooi ze met wat zoout.


Sluit de pan en laat de aardappelen in minuten op hoog vuur gaar worden. Gezond koken met een stoommandje.

In dit artikel uit de serie eenvoudige aardappelgerechten leer ik je hoe heerlijke aardappelen kunt stomen en hoe lang een aardappel moet stomen. Ik ken het stoommandje van mijn moeder vroeger, zij deed er altijd de aardappelen in. Een paar jaar terug las ik weer eens over stomen van eten en ik dus naar de. Droog stomen gaat zo: je doet je ingrediënten in een stoommandje zónder dat je groenten in aanraking met het water komen.


Beide opties zijn gezond en simpel! Een stoompan is ideaal om op een gezonde manier vis, vlees, groenten en aardappelen te garen. Vul een kookpan met een laagje water en plaats het stoommandje in de pan.

Als je ook bloemkool, wortel, aardappel of maïs stoomt duurt het nog wat langer. De eenvoudigste manier om voedsel te stomen, is een stoommandje op een kookpot plaatsen,. Aardappelen zonder schil moetje dan wel licht zouten. De vloeistof waarboven u stoomt kan gewoon water zijn,. Hieronder vindt je verschillende manieren om aardappelen te.


Ik kies daarom liever voor een stoommandje of roestvrijstalen vergiet boven een pan met water. Stoom de preistukken in het stoommandje van een stoompan gaar in ca. Hussel de aardappelen en gestoomde prei om met een scheutje olie,. Heb je bespoten aardappels , schil ze dan, snijd in even grote stukken en stoom gaar (in een stoommandje of couscous-pot of spaghetti-koker of stoomoven).


Alleen liggen de ingrediënten niet in het kokende water, maar in een stoompan of stoommandje erboven. Met name groenten en aardappelen hebben hier profijt van. Hoogste tijd voor een kleine ode.


Op zoek naar een stoommandje ? In ons ruime assortiment vind je stoommandjes voor elk budget! Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!

Met deze aardappel - en groentesnijder maakt u snel en eenvoudig frites van aardappel en andere. RVS aardappelstoommandje. Vergelijkbaar met de Le chef en Handy aardappelstoommandje. Dit aardappel stoommandje is ideaal voor het stomen van uw aardappels. De kooktijd van aardappels is gemakkelijk te bepalen.


Lees onze tips en ga voor perfectie. Schil de aardappelen of boen de schil schoon. De Joseph Joseph Lotus Stomer is een inklapbaar stoommandje dat praktisch geschikt is voor iedere pan. Groenten stomen als witlof, champignons en broccoli met heerlijke lichte dressing. Snijd een strakke brunoise van de aardappel.


Plaats het stoommandje boven een pan met kokend water. Knip van bakpapier een matje. Door de aardappel hierop. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur hoe hard of zacht zij de aardappels eten. Hou je van ‘net gaar’ hou dan de kortere kooktijd aan.


Afhankelijk van de grootte van. Shop bij Warenhuis de Hoek nu ook online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts