woensdag 16 mei 2018

Opbergen kruiden

Verspil geen tijd meer aan zoeken naar kruiden met een Orgalux kruidenrek! Opbergen : tijdelijk tot Korting. Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Hier leggen we uit wat een stellingkast is.


U kunt zelf uw kast op maat maken. Bekijk onze creatieve oplossingen voor het opbergen van al je kruiden in de keuken.

Zo heb je ze tijdens het koken snel bij de hand. Als er iets is waar we geen genoeg van kunnen krijgen, zijn het wel gedroogde kruiden. Tientallen potjes staan bij elkaar gepropt in de voorraadkast, tot irr. Op de hoogte blijven en niets missen? Hoe hebben jullie je kruiden opgeborgen?


Hebben ze allemaal hetzelfde potje bij jou? Kruiden opbergen - voorbeelden. Zoek je nog ideeën voor het opbergen van kruiden ? Deze handige pins vond ik op Pinterest, misschien ook een oplossing voor jouw kruiden ?

Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Verse kruiden zijn zoveel smaakvoller dan gedroogde kruiden maar ze bewaren is een ander verhaal. Fijn overzichtelijk én het staat mooi in je keuken.


Je ziet hem hier op de onderste plank. Als het om het ordelijk opbergen van kruiden gaat, knikken wij instemmend. Meer nog: wij hebben voor u het kruidenrekje.


Met versgesneden kruiden wordt elke schotel lekkerder. De ronding van het mes past precies bij de straal van de snijplank van 1x 1cm. Daardoor kunt u kruiden. Info over kruiden opbergen. Resultaten van zoekmachines!


Deze pin is ontdekt door Petra Lagendijk. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het gevolg is dat men vaak flink moet zoeken om de juiste kruiden te vinden en stoot u onverhoopt een keer een potje om,.


Haal het maximale uit je keuken en ga voor opbergen 2. Droge kruiden bewaar je het beste in het donker. De zogenaamde regaalwagens zijn ideaal voor het opbergen van grote keukenmachines en andere fijne dingen, die anders nooit in je keukenkastjes passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts