maandag 2 april 2018

Partikels kant en klaar

Bestel gemakkelijk en snel op Raven. Bekijk alle nieuwe producten. Lelysta Steenwijk en Tilburg. Nu bij dhp,bestellingen vanaf €2-gratis gls verzending!


Oplossing voor de partikelvisser:dhp readymade partikels ! Uw partikels kant en klaar voor.

Onze kant en klare partikels in pot zijn gemaakt volgens een uniek bereidingsproces. Kant en klare partikels bij Karper XL. Voortaan kan iedere karpervisser voor zijn tijgernoten, hennep, maïs en andere partikels ook terecht. Perfect geweekte en gekookte kant en klare partikels waarmee direct gevoerd kan worden.


Wanneer je met partikels aan de slag wilt dan zul je deze vaak eerst een dag moeten laten weken om het daarna een uur te koken. De partikels zorgener voor dat de vis langer op de stek blijft rond hangen. Voer voor de Karpervisser.


HennepzaaKwaliteitpartikels, Liquid lever,krillmeel,liquid krill.

Met partikels kun je snel een flinke voerplek opbouwen waarmee je veel karper naar je stek lokt. Deze partikels zijn klaar voor. Twistermix bestaat uit verschillende zaadjes wat karper erg nieuwsgierig maakt. Om een karperstek te bouwen is het perfecte keuze.


We bereiden alles zorgvuldig en. Ideaal voor een dagje vissen of voor een voersessie. Melasse partikelmix kant en klaar. Een super mix met voor iedere karper wat wils. Availability: Op voorraad.


Toevoegen aan wenslijst Vergelijk. Je kan deze mix goed gebruiken voor: voerstekjes maken tijdens het dobber. Partikel party mix 3ltr pot.


Ideaal om uw eigen samenstelling te maken en de toevoegingen er bij te voegen waar u altijd al favoriet van bent geweest. Duivenvoer, hennepzaa tijgernoten, mais. Sorteren volgens Contacteer ons. Kant-en - klare partikels in een hersluitbare pot van liter.


Zelf geen zin om te koken weken schoonmaken verpakken en invriezen ? Tijgernoten hennep maïs partikels mix boekweit.

U kunt er gelijk mee vissen. Het is een mix van Carp Brea XXL Mais. Emmer slijmende tijgernoten kopen? Kijk snel op onze online webshop om deze te bestellen! Zowel Nederland als België!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts