maandag 9 april 2018

Geboortelepel zilver

Grote collectie geboortelepels direct leverbaar √ Direct graveerbaar, feestelijke ingepakt √ Zilver. Met het geven van een zilveren geboortelepel wens je het kind een rijk leven. Het is immers een kostbaar stuk van zilver ,. Geboortelepel - Het mooiste kado.


In winkelwagen Verlanglijst Vergelijk 2EUR. WMF kinderset Safari dlg.

Koop of Verkoop geboortelepel op Marktplaats. De historie van de geboortelepel Honderden jaren geleden was de geboortelepel een zilveren herdenkingslepel en kwam in heel. Juwelier Kramer heeft de uitgebreidste collectie geboortelepels van heel Nederland. Tevens bijpassende geboortelepel plankjes. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen.


Repko levert diverse geboortelepels uitsluitend van eerste klas zilver. De bekroning van de lepel beeld geloof. Info over zilveren geboortelepels. Resultaten van zoekmachines!

Friese Gedachtenislepels, de modellen van Jaap J. Klik hiervoor op de knop. Kramer is Nederlands oudste fabrikant van zilveren geboortelepels. Naast geboortelepels worden ook edelmetalen gerecycled waar we lepels van produceren.


Het woord geboortelepel is nog niet heel oud. De redactie van Friesland Post waardeert elk verhaal. Henk Zuidersma deelde een verhaal met ons over de geboortelepel.


Vandaag aandacht voor deze traditie. Natuurlijk handgemaakt door de Friese zilversmid Gus Katinas. De geboortelepel : een origineel geschenk. Zilveren geboortelepel , driemaster zeilschip, met bewerkte steel (voor- én achterzijde).


De geboortelepel is een grote zilveren lepel, waarin de naam en de geboortedatum van een nieuw geborene gegraveerd wordt. Ook voor zilveren geboortelepels en gedenksieraden bent u bij TYNO juwelier aan het juiste adres. Al onze zilveren sieraden zijn van zilver 925. Model: Een 2e gehalte zilveren kinderlepel met aan het einde van de steel de afbeelding “emmertjes water halen” Pseudokeuren: Om de lepel ouder te laten lijken. Zilveren gelegenheidslepels zoals geboortelepels en huwelijkslepels worden al eeuwen cadeaus gedaan.


Lepels met een boodschap van geluk, liefde en zorgen voor maar er. GRATIS Verzending Voor orders vanaf € 15-Standaard verzending euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts