dinsdag 13 februari 2018

Serviesset vierkant

Haal vandaag nog die serviessets in huis. Gratis verzending vanaf € 30! Dit servies is een goede basis voor vier personen, de stijlvolle serviesset bevat alles dat je nodig hebt.


Vandaag bestel morgen in huis. Serviesset 32-delig vierkant wit.

Met deze 16-delige serviesset met vierkante borden heb je in één klap een mooie set in huis. De persoonse- serviesset bestaat uit. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!


Wil je net even iets anders in je keukenkast? De vierkante Sweety Classic serviesset is lekker uniek! Je servies steelt de show met etentjes met vrienden of familie. Vele aanbiedingen bij bol.

Vierkant servies uit de bekende Squito lijn van Yong. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Een kom ontbijtgranen of een etentje bij kaarslicht, in ons ruime assortiment eetservies vind je wat je nodig hebt. Praktisch en stijlvol, met ons eetgerei.


Porselein is er tegenwoordig in allerlei vormen en stijlen. Ga voor een stoere twist en kies voor vierkant servies. Heb jij al een standaard serviesset in een effen kleur in huis? Iets aparter maar nog steeds in de categorie ‘klassiek’ is een vierkant of rechthoekig. Een volledige serviesset online bestellen?


Wij hebben ontbijtservies, maar ook complete sets. Daarnaast hoeven borden niet meer rond te zijn en kun je ook vierkant servies of zelfs creatievere. En of je nou op zoek bent naar een serviesset voor dagelijks gebruik of een set die mooi in de buffetkast staat en zich perfect leent voor speciale gelegenheden.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk Direct Ons Complete Aanbod!

Het is dan ook vooral de combinatie van kleur, motief en de vorm waardoor je kies voor een rond of vierkant servies. Met een serviesset aanbieding leg je eenvoudig en goedkoop de basis voor een compleet servies van je keuze. Op zoek naar servies voor een geslaagd diner? Tijdloos vierkant servies koopt u veilig en eenvoudig online bij cookinglife.


Rosti Mepal Nijntje serviesset kunststof 3-delig (3) Rosti Mepal Nijntje serviesset kunststof 3-delig Wehkamp Wehkamp. Shop nu online of in één van onze winkels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts