dinsdag 6 februari 2018

Gezonde appelcake met havermout

Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Vandaag deel ik een recept met jullie. Misschien wat minder gezond , maar wel erg lekker en net wat feestelijker.


Het is ook nog eens glutenvrij. Het lekkerste foodblog van Nederland met snelle, makkelijke en gezonde recepten.

Van hoofdgerechten tot lekkere toetjes en van zoete cake tot gezonde tussendoortjes. Met een aantal basis ingrediënten zet je deze snacks zo op tafel. Dit havermout ontbijt cake recept met appel heeft al het goeds wat een ontbijt je kan bieden.


Complexe koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten. Ik vond het weer eens tijd voor een lekker en gezond tussendoortje! Ik maakte een havermoutcake en gebruikte geen suiker. De cake is dus lekker gezond , ik ben erg. Deze mini gezonde appeltaart met havermout staat binnen minuten in de oven én bevat slechts ingrediënten.


Super makkelijk, gezond en lekker!

Deze gezonde appelcake is makkelijk te maken en heerlijk. Eenvoudig recept om lekkere, luchtige, gezonde appelcake te maken boordevol smaken, zonder suiker, zonder boter,. Piet vervangt tarwebloem met havermout ,. Recept havermout ontbijt cake, met noten en fruit. Want elke dag havermoutpap gaat op een gegeven moment ook zo vervelen. Wil je iets lekkers serveren bij de koffie?


Of heb je zin in ( gezonde ) taart als ontbijt? Dan is deze havermout appelcake uit de airfryer een goed idee! Ontbijt taartjes met havermout. Kokosbrood met cashewnoten. Daarnaast is de cake ook nog eens verantwoor de cake is namelijk gemaakt van havermout en gezoet met banaan, appel en dadels!


Gezond en zonder toegevoegde suikers. Warm de melk op samen met de havervlokken en roer af en toe. Met de juiste ingrediënten maak je ze gezond en voedzaam en kun je zonder. Dan maak je gewoon een lekkere havermout mug cake met banaan in een kopje net. Doe de havermout in een kommetje en garneer met de geschaafde amandelen en eventueel nog wat partjes appel.


Verdeel de havermout over de bodem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts